Workshop in Antwerpen

Voor een leuke workshop in Antwerpen kan je goed terecht bij huis- en tuincenter Rijmenants. In zowel onze vestiging Rijmenants Massenhoven als vestiging Rijmenants Wuustwezel, bieden wij wekelijks workshops aan. Een workshop in Antwerpen is ideaal als je met een vriend, vriendin of familielid een gezellige middag wilt beleven. Geniet na de workshop van een lekker kopje koffie of thee in onze taverne in Rijmenants Massenhoven. Onze workshops en demonstraties zijn niet alleen leuk, maar zijn ook zeer leerzaam. Zo ben je na afloop van de workshop geïnspireerd en heb je wellicht een nieuwe hobby gevonden. Wij bieden in onze tuincentra demo’s over uiteenlopende onderwerpen. Zo zit er altijd een workshop tussen die bij jouw interesses aansluit. We vertellen je graag meer over ons workshop aanbod. Voor een actueel overzicht, bezoek je onze evenementenpagina.

Weber barbecue workshop Antwerpen

Wat is er lekkerder dan barbecueën? Met name in de lente- en zomermaanden wordt de BBQ vaak aangestoken. Tijdens een Weber barbecue workshop in Antwerpen leer jij alle fijne kneepjes van de barbecue. Bij deze workshop is een gecertificeerde barbecue chef van de Weber Grill Academy aanwezig in ons tuincentrum. Deze chef komt jou alle fijne kneepjes van het vak aanleren. Er komt namelijk meer kijken bij het barbecueën dan je denkt. Maar deze middag is niet alleen leerzaam. Je maakt samen met de barbecue chef tevens een heerlijke maaltijd. Lekkere drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Deze BBQ-workshop Weber staat dus garant voor een gezellige BBQ-namiddag! Ben je na deze workshop overtuigd geraakt van de Weber barbecue en wil je er één aanschaffen? In ons huis- en tuincenter Rijmenants staan prachtige Weber barbecues op jou te wachten. Wacht niet langer en pas de fijne kneepjes die je hebt geleerd toe, met een Weber BBQ in je tuin. Hiermee zal je zeker indruk maken bij je familie, vrienden én natuurlijk bij al je buren.

Oklahoma barbecue workshop Antwerpen

Naast de Weber barbecue workshops organiseren wij ook Oklahoma barbecue workshops. Bekijk eens de activiteiten pagina voor meer informatie! Bij dit evenement kunt u samen met anderen leren over de barbecues van Oklahoma. Samen met echte koks leer je in deze BBQ-workshop hoe je heerlijke zomerse maaltijden op tafel zet!

Bloemschikken Antwerpen

Eén zeer populaire workshop is de bloemschik workshop. Dat is niet voor niks, want wie houdt er nou niet van mooie bloemen in huis? Bloemen zijn echte sfeermakers. Deze workshop keert dan ook regelmatig terug in ons programma. Doordat wij in ons tuincentrum natuurlijk ruime ervaring hebben met bloemen, bieden wij een zeer leuke bloemschik workshop in Antwerpen aan. Samen met onze bloemschikster maak je een mooi bloemstuk, dat je na afloop mee naar huis kunt nemen. Afhankelijk van de tijd van het jaar, krijgt de bloemschik workshop een thema. Hierbij kun je denken aan de thema’s Pasen, herfst en Kerst. Aan een bloemschikworkshop zijn kosten verbonden. Het is dan ook van belang om voor het bloemschikken van tevoren op onze website te reserveren. Kijk je liever eerst hoe onze bloemschikster het doet, voordat je zelf aan de slag gaat? Ook dat is mogelijk. Spring eens binnen bij één van onze bloemschikdemo’s. Hier ontdek je hoe onze bloemschikster een aantal leuke bloemstukken maakt. Hierbij toont ze technieken en vertelt ze hoe bepaalde materialen te gebruiken. Bloemschikdemo’s zijn gratis. Het is dan ook niet nodig om van tevoren te reserveren.

Bloemschikken AntwerpenBloemschikken Antwerpen

Vijver workshop Antwerpen

Bij huis- en tuincenter Rijmenants organiseren wij regelmatig een vijverweekend. Een vijver staat erg mooi in zowel een tuin met veel groen als een moderne tuin. Tijdens deze demo in Antwerpen kom je alles te weten over het aanleggen en verzorgen van de vijver in je tuin. Ook kom je alles te weten over waterplanten en vijvervissen. Deze demo in Antwerpen is dan ook interessant voor iedereen die overweegt om een vijver in de tuin aan te leggen. Natuurlijk zijn alle tuinliefhebbers die reeds een vijver in hun tuin hebben aangelegd, even welkom. Tijdens het vijver weekend is het mogelijk om aan onze specialisten al je vragen te stellen. Ook krijg je advies op maat over jouw tuinvijver. Gedurende onze vijverweekenden hebben wij altijd leuke promoties voor je klaarstaan, zodat je meteen een vliegende start kunt maken met het aanleggen en inrichten van je vijver. Zien we je in ons volgende vijverweekend?

Workshop in Antwerpen bij Rijmenants

Bovenstaande workshops in Antwerpen, zijn slechts een greep van alle soorten tuinworkshops in Antwerpen die wij aanbieden in huis- en tuincenter Rijmenants. Ga voor een volledig en actueel overzicht van demo’s naar onze evenementenpagina en kies een workshop in Antwerpen die bij jouw interesses aansluit. Het team van Rijmenants wenst je alvast een leuke en inspirerende workshop toe.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!