Kerstmarkt Lier

Kom naar de gezelligste kerstmarkt nabij Lier - RijmenantsHet is bijna weer zover: de donkere maar gezellige dagen voor Kerst. Onze kerstmarkt nabij Lier is altijd een groot succes! Van mooie kerst decoratie tot kerstbomen. Doe de beste inspiratie op bij onze kerstmarkt voor uw eigen kerstpaleisje in Lier en omgeving. Geniet van onze mooie kerstdorpen en verlichting voor binnen en buiten.

De gezelligste kerstmarkt nabij Lier

Kom kerstshoppen in Lier bij de kerstmarkt van Huis- en Tuincenter Rijmenants in Massenhoven of Wuustwezel. Wij hebben ruim van te voren, wanneer de kerstdagen weer voor de deur staan, onze kerstmarkt weer uitgestald. Op onze kerstmarkt vindt u onder andere:

  • mooie kerstdecoratie voor een sfeervol huis
  • binnen- en buiten kerstverlichting voor het verlichten van uw boom en tuin
  • Echte kerstbomen
  • kunstkerstbomen
  • boomversieringen

U kunt hier rustig een hele dag vertoeven. Verwen uzelf met een leuk dagje uit in ons tuincenter nabij Lier! Geniet van een heerlijke lunch of koffie met gebak in ons taverne. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje en op zondag een royaal ontbijt! (Taverne is alleen in de vestiging Massenhoven)

Bezoek de kerstmarkt bij Tuincenter Rijmenants nabij Lier

Zit u al helemaal in de kerstsfeer en wilt u graag een kijkje komen nemen op onze kerstmarkt nabij Lier? Bij Rijmenants hebben wij een geweldig kerstassortiment waar u uw ogen uit kunt kijken. Komt u naar Rijmenants in Massenhoven of Wuustwezel? Bekijk onze openingsuren en adresgegevens voordat u voor een gesloten deur staat! Dit kunt u doen via Contact in ons hoofdmenu en keis uit de 2 vestigingen!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!