Barbecue Lier

Voor de beste barbecues komt u naar Rijmenants in omgeving van LierHoudt u van buiten zijn, leven en de barbecue en woont u nabij Lier? En heeft u nog niet de nieuwste barbecue? Of is uw oude bbq aan vervanging toe? Bij Huis- en Tuincenter Rijmenants in de omgeving van Lier hebben wij een uitgebreid assortiment voor alles voor een perfecte barbecue. 

De barbecues van Rijmenants nabij Lier

Onze barbecues zijn van goede kwaliteit. U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw aankoop. Ook voor barbecue accessoires kunt u bij ons terecht. Dus als u binnenkort een barbecuefeestje heeft, komt u eerst naar Rijmenants tuincentrum vlakbij Lier voor de beste barbecue. Rijmenants zit gevestigd in Massenhoven en Wuustwezel.

Barbecue kopen in Lier en omgeving

Wij hebben vele verschillende barbecues in ons assortiment. Huis- en tuincenter Rijmenants nabij Lier heeft ook een uitgebreid assortiment aan barbecueaccessoires. Deze handige accessoires helpen u bij het bakken en braden van uw heerlijke gerechten. Denk hierbij aan gereedschap zoals spatels en vleesthermometers. Maar ook een schort tegen bescherming van uw kleding van het spattende vlees. In ons assortiment hebben wij verschillende barbecues: 

Vraag om advies van één van onze deskundige medewerkers in een van onze vestigingen nabij Lier. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken welke barbecue het beste bij u past.

Neem contact op met Rijmenants

Wilt u ons assortiment barbecue in onze winkel komen bekijken en uitproberen? Kom dan naar Huis- en Tuincenter Rijmenants in Massenhoven of Wuustwezel, in de omgeving van Lier. Bekijk onze openingsuren, adresgegevens en een routebeschrijving op de contactpagina van het desbetreffende tuincentra. Of kijk hieronder naar een greep uit ons assortiment barbecues en bestel online.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!