Planten

Welkom bij Rijmenants Huis- en Tuincenter, voor alles wat met tuinieren te maken heeft! Of u nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint, bij ons kunt u terecht. Met twee vestigingen in Massenhoven en Wuustwezel bieden wij een ruim assortiment tuinplanten voor elke stijl en elk budget. Lees hier meer over ons mooie en diverse plantenaanbod in onze winkel in Wuustwezel. Dus als je op zoek bent naar planten nabij %placename%, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Hieronder een greep uit de soorten tuinplanten die wij in onze winkels beschikbaar hebben:

Bomen  

Bomen zijn een geweldige aanvulling op elke tuin, ze bieden schaduw, privacy en een centraal punt voor uw buitenruimte. Kies uit verschillende maten, vormen en soorten om de passende boom voor uw tuin te vinden.

Heesters en coniferen

Heesters en coniferen zijn een geweldige manier om structuur en textuur aan uw tuin toe te voegen. Van groenblijvende hagen tot bloeiende heesters, wij hebben een grote verscheidenheid om uit te kiezen.

Vaste planten

Vaste planten zijn een must-have voor elke tuin en zorgen jaar na jaar voor kleur en belangstelling. Of u nu de voorkeur geeft aan felle en heldere bloemen of aan subtiel gebladerte, wij hebben genoeg mogelijkheden om aan uw smaak te voldoen.

Rozen en klimplanten

Rozen en klimplanten zijn perfect om hoogte en drama aan uw tuin toe te voegen. Kies uit een reeks kleuren en stijlen om de perfecte match voor uw ruimte te vinden.

Ons team van experts staat altijd klaar om advies te geven over de beste planten voor uw tuin. Of u nu een kleurrijke border wilt creëren, een nieuwe haag wilt aanleggen of uw buitenruimte interessanter wilt maken, wij kunnen u helpen bij het selecteren van de ideale planten voor uw tuin.

Vind al je tuinbenodigdheden bij Rijmenants 

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! We hebben ook een fantastische selectie kamerplanten, bloemen, tuinmeubelen en barbecues in de winkel. Ons assortiment tuinbenodigdheden omvat alles van gereedschap en apparatuur tot grond en meststoffen, zodat u alles hebt wat u nodig hebt om uw tuin in topvorm te houden.

Als je op zoek bent naar de ultieme tuinervaring, kom dan naar één van onze winkels, nabij %placename%. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte planten en beantwoorden al je vragen. Bekijk hieronder onze kaart en openingstijden om je bezoek te plannen.

Dus of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, Rijmenants heeft alles wat je nodig hebt om je tuin te laten bloeien. Kom vandaag nog langs en laat ons je helpen om de tuin van je dromen te creëren!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!