Weber Antwerpen

Bent u opzoek naar een Weber barbecue in de omgeving van Antwerpen? Heeft u nog niet de juiste barbecue gevonden? Of wilt u uw barbecue vervangen? Bij Huis- en Tuincenter Rijmenants in de omgeving van Antwerpen hebben wij een uitgebreid assortiment Weber barbecues en accessoires. Onze Weber barbecues zijn van goede kwaliteit. U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw aankoop. Ook voor barbecueaccessoires kunt u bij ons terecht. Dus als u binnenkort een barbecuefeestje heeft, komt u eerst naar Rijmenants tuincentrum vlakbij Antwerpen voor de beste Weber! Huis- en Tuincenter Rijmenants zit gevestigd in Massenhoven en Wuustwezel.

Weber barbecues nabij Antwerpen

WEBER BARBECUE KOPEN IN ANTWERPEN EN OMGEVING

Wij hebben vele verschillende Weber barbecues in ons assortiment. Huis- en tuincenter Rijmenants nabij Antwerpen heeft ook een uitgebreid assortiment aan barbecueaccessoires. Deze handige accessoires helpen u bij het bakken en braden van uw heerlijke gerechten. Denk hierbij aan gereedschap zoals spatels en vleesthermometers. Maar ook een schort tegen bescherming van uw kleding van het spattende vlees. In ons assortiment hebben wij verschillende barbecues van het bekende merk Weber: 

Vraag om advies van één van onze deskundige medewerkers in een van onze vestigingen nabij Antwerpen. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken welke Weber het beste bij u past.

NEEM CONTACT OP MET RIJMENANTS

Wilt u ons assortiment Weber barbecues in onze winkel komen bekijken en uitproberen? Kom dan naar Huis- en Tuincenter Rijmenants in Massenhoven of Wuustwezel, in de omgeving van Lier. Bekijk onze openingsuren, adresgegevens en een routebeschrijving op de contactpagina van het desbetreffende tuincentra. Te bereiken via contact in het menu van de site. 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!