Kamerplanten Antwerpen

Bent u opzoek naar kamerplanten voor in uw huis of op uw kantoor in de omgeving van Antwerpen? Wilt u een grote, kleine, hoge of lage kamerplant? Een bloeiende of een groene kamerplant?Bent u een werkgever en wilt u de werkomgeving verbeteren voor uw werknemers? Door de juiste kamerplanten gaat het zuurstofgehalte omhoog en is er een natuurlijke sfeer, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en presteren. Bij Huis- en Tuincenter Rijmenants nabij Antwerpen hebben wij een ruim assortiment aan kamerplanten voor u klaar staan.

Kamerplanten kopen nabij AntwerpenKamerplanten kopen in de omgeving van Antwerpen

Ons assortiment kamerplanten in de omgeving van  Antwerpen is enorm, de keuze is reuze. Kortom voor ieder wat wils.
Een greep uit ons assortiment:

De Australian Palm is een sterke, goed houdbare en eenvoudig te verzorgen palm. Hij houdt van een schaduwrijke omgeving, dus niet in de zon. De palm heeft wel genoeg water nodig. Maar hij hoeft ook niet in een nat bad te staan.

De Kerstroos is een prachtige kamerplant zeker tijdens de kerstdagen. Maar deze Kerstroos is wel een lastige. Bescherm deze plant tegen de kou, anders verliest zij haar bladeren. De Kerstroos is namelijk warmte gewend. Geef deze plant dan ook regelmatig lauw warm water. Maar niet te veel want dat is ook niet goed voor haar bladeren. 

Door de Gentse Azalea stijgt je concentratievermogen aanzienlijk. Deze plant staat overigens ook voor geluk. Als u deze op een plek zet met voldoende licht, is deze Gentse Azalea helemaal tevreden. Niet te veel en niet te weinig water is perfect voor deze kamerplant.

Kortom, in omgeving Antwerpen vindt u een goed Huis- en Tuincenter voor al uw kamerplanten. 

Kamerplant verzorgen in de omgeving van Antwerpen

Iedere plant heeft weer zijn eigen wensen. De meeste planten in ons aanbod hebben een eigen etiket waar de behoeftes van de plant op staan vermeld. Denk aan, direct in de zon, indirecte zon of een plek waar absoluut geen zon komt. Maandelijks water geven of 3 keer per week. Onze medewerkers op de kamerplanten afdeling kunnen u van alle verzorgingstips voorzien. Naast de plek van de plant en de hoeveelheid zon is het ook van belang de planten regelmatig extra te voeden met plantenvoeding. Voor sommige planten hebben we specifieke voeding welke speciaal op de markt is gebracht voor dat type kamerplant. Een goede verzorging zal er voor zorgen dat u zo lang mogelijk van uw planten kunt genieten. Meer weten over kamerplanten bezoek ons tuincentrum nabij Antwerpen!

Bezoek Huis- en Tuincenter Rijmenants

Wilt u de kamerplanten in het echt zien? Alleen dan ervaart u de voordelen van deze kamerplanten. In ons tuincentrum nabij Antwerpen hebben wij een ruim assortiment. Neem contact met ons op of bekijk onze openingsuren en adresgegevens van één van onze vestigingen: Massenhoven of Wuustwezel

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!