Weber Antwerpen

Weber kopen in Antwerpen? Bij Tuincentrum Rijmenants koopt u de nieuwste modellen van Weber BBQ en diverse barbecueaccessoires. Het wordt gegarandeerd een prachtige zomer en dit betekent dat het weer tijd is om te barbecueën! Want wat is er gezelliger dan buiten eten met de hele familie? Weber Barbecue maakt dit mogelijk voor u.

Topkwaliteit Weber kopen in AntwerpenWeber kopen in Antwerpen

In 1952 bracht Weber in de Verenigde Staten de kogelbarbecue met deksel op de markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. Tegenwoordig koopt u de diverse modellen die Weber heeft ontwerpen ook bij ons in Antwerpen. Er worden steeds nieuwe modellen op de markt gebracht, maar ook voor de klassieke BBQ kunt u nog steeds bij ons terecht.

Soorten Weber-barbecues Antwerpen

Welke barbecue van Weber past het best bij u? In onze showroom in Antwerpen kunt u diverse modellen van Weber bekijken:

  • Houtskool barbecues
  • Gasbarbecues
  • Elektrische barbecues

Voor dat échte barbecuegevoel is er eigenlijk maar één geschikt model en dat is de houtskool barbecue. Door uw vlees op kolen te braden, krijgt het namelijk die klassieke, rokerige smaak. Het duurt echter wel vrij lang voordat uw vlees gaar is. Bij een gasbarbecue gaat dit veel sneller. Het principe is eigenlijk hetzelfde als bij een gasfornuis, alleen moet u de gasflessen zo nu en dan vervangen. U braadt het vlees op een gasbarbecue gemakkelijk evenredig gaar. Bij een elektrische barbecue van Weber hoeft u niet te slepen met zakken kolen of gasflessen. Zorg er wel altijd voor dat er een stopcontact in de buurt is, een verlengsnoer brengt uiteraard ook uitkomst. Het nadeel van een elektrische barbecue is dat ze wat kleiner zijn en daardoor niet geschikt voor een hele uitgebreide barbecue. Het is meer een model dat u op het balkon zou zetten.

Barbecueaccessoires van Weber kopen in Antwerpen

Barbecueën is niet gemakkelijk, maar met de juiste accessoires wordt het allemaal al een stuk eenvoudiger. Koop bij ons in Antwerpen bijvoorbeeld tangen, schorten, houders, boeken over bbq en aluminium bakken van Weber. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Kom snel langs bij ons tuincentrum voor alles van Weber in Antwerpen!

Bestel nu jouw Kadobon

Bestel nu jouw Rijmenants Kadobon online!