Tuincentrum Antwerpen

Bij ons tuincentrum in Antwerpen vind je alles op het gebied van huis, tuin en dier. In onze vestigingen in Massenhoven en Wuustwezel nabij Brecht, Lier, Edegem, Deurne, Zwijndrecht, Wommelgem en Beveren verwelkomen we je graag!

Alles voor je tuin in Antwerpen

In ons tuincentrum in Antwerpen vind je uiteraard alle benodigdheden voor jouw tuin in Antwerpen. We heten niet voor niets tuincenter! Denk aan een ruim assortiment buitenplanten voor ieder seizoen en natuurlijk grond- en meststoffen om deze planten goed te kunnen laten groeien. Als je van tuinieren houdt, is tuingereedschap en alles voor de moestuin natuurlijk ook een vereiste en gelukkig vind je hiervoor ook alles in ons tuincenter in Antwerpen.

Ook als je niet zo van tuinieren houdt, maar wel van relaxen in de tuin, ben je bij ons tuincentrum in Antwerpen op de juiste plek. We hebben een ruim assortiment aan tuinmeubelen en barbecues. Vanaf het voorjaar staat de nieuwe collectie tuinmeubelen, waaronder loungesets en diningsets, weer klaar in ons tuincenter. 95% van onze tuinmeubelen en barbecues zijn ook nog eens op voorraad in ons tuincentrum in Massenhoven of Wuustwezel, dus de kans is erg groot dat je jouw tuin in Antwerpen snel om kunt toveren tot een heerlijke plek om te relaxen.

Alles voor je dier in ons tuincentrum in Antwerpen

In ons tuincentrum in Antwerpen wordt er ook aan de (huis)dieren gedacht. Zo vind je in ons tuincenter in Antwerpen op zowel onze locatie in Massenhoven als Wuustwezel (nabij Brecht, Lier, Edegem, Deurne, Zwijndrecht, Wommelgem en Beveren) een dierenwinkel met een ruim assortiment dierenbenodigdheden zoals voer (o.a. van Royal canin, Hills, Edgard, Cooper en biologische voersoorten) en dierenaccessoires. Zowel voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen als de dieren in je tuin. Op onze dierenafdeling vind je alles om dieren gelukkig te maken!

Heel veel voor in huis bij ons tuincentrum in Antwerpen

Naast een groot assortiment met alle benodigdheden voor de tuin en dieren heeft ons tuincentrum in Antwerpen ook een ruim aanbod aan artikelen voor binnen. Want ook in huis maken we het graag gezellig! Uiteraard vind je bij ons veel groen, zoals verse bloemen en kamerplanten met bijpassende bloempotten en vazen. Maar ook woonaccessoires, een heleboel voor in de keuken, meubelen, verlichting, sfeer- en cadeau-artikelen en producten voor de allerkleinsten. Dus ook wanneer je het binnenshuis gezellig wilt maken, ben je bij ons tuincentrum in Antwerpen met vestigingen in Massenhoven en Wuustwezel (nabij Brecht, Lier, Edegem, Deurne, Zwijndrecht, Wommelgem en Beveren) helemaal welkom!

Activiteiten bij ons tuincentrum in Antwerpen

Bij ons tuincentrum in Antwerpen met vestigingen in Wuustwezel en Massenhoven worden ook heel veel activiteiten georganiseerd. Zo is ons tuincenter in Antwerpen niet alleen een plek om te shoppen voor je huis, tuin en dier, maar ook een plek voor gezelligheid en wat bij te leren! Enkele voorbeelden van activiteiten in ons tuincentrum in Antwerpen:

  • Bloemschikworkshops / Bloemschikdemo's (bijvoorbeeld voor Pasen of Kerst)
  • Kookworkshops / Kookdemo's (bijvoorbeeld van Le Creuset en Kitchenaid)
  • BBQ-Workshops (Weber barbecue workshop, Oklahoma barbecue workshops)
  • Themaweekenden met veel informatie vanuit de branche en kortingen op een betreffende productgroep. Bijvoorbeeld vijverweekend.

Taverne in ons tuincentrum in Antwerpen vestiging Massenhoven

Wil je graag genieten van een hapje en drankje tijdens jouw dagje shoppen in ons tuincentrum in Antwerpen? Bij ons tuincentrum in Massenhoven kan dat in onze taverne! In onze gezellige taverne vind je een uitgebreide menukaart met een ruime selectie aan dranken en gerechten voor de lunch. Ook kun je er terecht voor een royaal ontbijt(buffet).

Kom naar tuincenter Antwerpen!

Bij ons tuincentrum in Antwerpen ben je van harte welkom om een dagje te komen shoppen voor jouw tuin, huis of dier. Op iedere afdeling hebben wij specialisten die je maar al te graag helpen de juiste keuze te maken. Dus twijfel je welke planten het beste op jouw zonnige balkon zullen stralen? Of welk hondenvoer voor jouw allergische hond het meest geschikt is? Voor iedere vraag doen we altijd ons uiterste best om je een gepast advies te geven. Graag tot ziens in ons tuincentrum in Antwerpen!

Tuincentrum Massenhoven

tuincentrum antwerpen rijmenants massenhoven

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 09:00 - 18:00

Op feestdagen open van 9u tot 18u.

Tuincentrum Wuustwezel

tuincentrum antwerpen rijmenants wuustwezel

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 09:00 - 18:00

Op feestdagen open van 9u tot 18u.

Contact tuincentrum in Antwerpen - Rijmenants Massenhoven

Liersebaan 121
2240 Massenhoven (Antwerpen)
T. 034844484
E. [email protected]

Contact tuincentrum in Antwerpen - Rijmenants Wuustwezel

Kruisweg 79 (GPS-adres: Bredabaan 242)
2990 Wuustwezel (Antwerpen)
T. 03 669 60 24
E. [email protected]

Bestel nu jouw Kadobon

Bestel nu jouw Rijmenants Kadobon online!