Gardena Brecht

Bent u opzoek naar Gardena tuingereedschap in Brecht en omgeving? Dan bent u bij Huis- en Tuincenter Rijmenants aan het juiste adres. In ons tuincentrum nabij Brecht hebben wij een uitgebreid assortiment Gardena tuingereedschappen. Met dit tuingereedschap maakt u het tuinieren een stuk lichter en gemakkelijker in Brecht en omstreken! Dankzij de mooie en stevige materialen waar Gardena tuingereedschap van is gemaakt, is dit tuingereedschap ook nog eens zeer duurzaam. Gardena tuin- en bewateringsgereedschap kopen nabij Brecht

Gardena tuin- en bewateringsgereedschap nabij Brecht

Gardena is al sinds 1961 het voorkeursmerk op gebied van tuingereedschap en bewateringssystemen. Dit Duitse bedrijf weet wel hoe ze producten van kwaliteit moeten maken. Gardena's succes heeft vooral te maken met de systeemoplossingen die ze ontwikkeld hebben. Met de systeemoplossingen werd het mogelijk om snel hulpstukken te wisselen, zoals broezen en spuitpistolen. Ook het aansluiten op een buitenkraan werd hiermee een stuk eenvoudiger.

Gardena tuingereedschap nabij BrechtBij Huis- en Tuincenter Rijmenants kunt terecht voor de volgende Gardena gereedschappen:

  • Besproeiingssystemen
  • Tuinslangen
  • Tuinslangenhouders
  • Grasmaaiers
  • Bladblazers

 

Bezoek één van onze tuincenters nabij Brecht voor al uw hand of elektrische gereedschap!

Contactgegevens Tuincentrum Rijmenants

Bent u opzoek naar sterk en kwalitatief goed tuingereedschap in omgeving van Brecht? Gardena is hiervoor het perfecte merk. Bij Rijmenants kunt u hiervoor ook voor bewateringssystemen terecht. Neem contact met Rijmenants Massenhoven of Wuustwezel, klik op contact in het hoofdmenu van de site.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!