Tuinmeubelen Schilde

De mooiste tuinmeubelen koopt u bij Huis- en Tuincenter Rijmenants nabij SchildeBent u opzoek naar mooie tuinmeubelen in Schilde en omgeving? Dan bent u bij Huis- en Tuincenter Rijmenants aan het juiste adres. Rijmenants zit gevestigd in Massenhoven en Wuustwezel. Wij hebben verschillende soorten merken tuinmeubelen in ons assortiment zoals:

  • 4 Seasons Outdoor
  • Castle Line
  • Hartman
  • Kettler
  • Lafuma
  • Nesling
  • Noach

Kom langs in onze showroom om de verschillende merken tuinmeubelen uit te proberen!

Tuinmeubelen kopen in omgeving Schilde

In ons assortiment nabij Schilde hebben wij vele tuinmeubelen, zoals: tuinstoelen, tuintafels, een heerlijke loungebank of hele loungeset. Ideaal om 's avonds heerlijk buiten te zitten met een kop warme chocomelk of de vuurkorf aan. Buiten eten is ook heerlijk. Bekijk ons assortiment barbecues bijvoorbeeld ook eens. Bent u uw tuin aan het opknappen of heeft u hier ideëen over? Wij hebben ook een breed assortiment aan tuingereedschappen die u kunnen helpen met het opfrissen van uw tuin. Bijpassende kussens voor uw tuinmeubels kopen? Geen probleem, wij hebben een breed assortiment tuinkussens.

Materiaal tuinmeubelen

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen in onze showroom voor u klaar. Wij bieden u een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen maar ook hout, aluminium en staal. Liever tuinmeubelen van kunstof Rotan? Die hebben wij ook! De (kunststof) Rotan tuinmeubelen hebben wij voor u op voorraad. Ze zijn bijna niet van echt riet te onderscheiden en wat helemaal mooi is ze behoeven bijna geen onderhoud!

Bezoek Tuincenter Rijmenants en probeer de tuinmeubelen uit!

Wilt u liever tuinmeubelen in ons tuincentrum nabij Schilde komen bezoeken en uitproberen. Dan bent u van harte welkom in onze tuinmeubelshowroom. Kom langs in één van onze vestigingen in Massenhoven of Wuustwezel. Bekijk onze openingsuren en adresgegevens voordat u voor een dichte deur staat. 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!