Barbecues

Welkom bij Rijmenants, het tuincentrum voor al uw tuinwensen. In onze tuincentra in Massenhoven en Wuustwezel vindt u een uitgebreid assortiment tuinartikelen, waaronder een ruime keuze aan barbecues. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten barbecues die we in onze winkel beschikbaar hebben.

 

Houtskoolbarbecue

Dit is de klassieke barbecue die iedereen kent en liefheeft. Houtskoolbarbecues zijn perfect voor wie houdt van de rokerige smaak die alleen houtskool kan geven. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, van kleine draagbare modellen tot grotere, meer permanente opstellingen.

Gasbarbecue

Gas barbecues zijn een populaire keuze voor degenen die willen een snelle en gemakkelijke manier om buiten te koken. Ze zijn gemakkelijk aan te steken, en u kunt de temperatuur regelen met een draai aan de knop. Gasbarbecues zijn meestal ook schoner dan houtskoolbarbecues.

Elektrische barbecue

Elektrische barbecues zijn perfect voor wie in een appartement woont of beperkte buitenruimte heeft. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Elektrische barbecues hebben ook de neiging om milieuvriendelijker dan hun houtskool of gas tegenhangers.

Oklahoma Barbecue

Een Oklahoma barbecue is een soort rookoven die perfect is voor het langzaam garen van grote stukken vlees. Het ontwerp van de Oklahoma barbecue laat de rook rond het vlees circuleren, waardoor het een unieke smaak krijgt die niet bereikt kan worden met andere soorten barbecues.

Rookovens

Rookovens zijn een type barbecue dat gebruik maakt van houtsnippers om rook te creëren. De rook geeft het vlees een unieke smaak die je met andere soorten barbecues niet kan evenaren. Smokers zijn perfect voor wie graag vlees langzaam gaart en wil experimenteren met verschillende soorten houtsnippers om unieke smaken te creëren.

Pizzaovens

Pizza ovens zijn een geweldige aanvulling op elke achtertuin. Hiermee kunt u heerlijke zelfgemaakte pizza's maken met die klassieke houtsmaak. Pizzaovens zijn er in verschillende maten, van kleine draagbare modellen tot grotere, meer permanente installaties. Ook speciale pizzaplaten en stenen zijn bij ons te verkrijgen, zo kunt u uw barbecue omtoveren tot een pizzaoven.

Bezoek Rijmenants

Bent u op zoek naar een nieuwe barbecue, dan nodigen wij u uit in onze winkel in Massenhoven of Wuustwezel. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte barbecue voor uw behoeften. Naast barbecues biedt Rijmenants ook een ruime keuze aan tuinmeubelen, decoratie, tuinplanten, kamerplanten en bloemen. Wij hebben alles in huis om de perfecte buitenoase te creëren.

Kijk op onderstaande kaart voor onze locaties en openingstijden. Rijmenants is gemakkelijk te bereiken vanuit:

Graag tot ziens!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!