Tuincenter Antwerpen

Op zoek naar een tuincenter in Antwerpen? Kom dan eens langs bij Tuincenter Rijmenants! We hebben een locatie in Wuustwezel en in Massenhoven. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor huis, tuin en dier. Wij verkopen bijvoorbeeld niet alleen tuinplanten, maar ook tuinmeubels, barbecues en gereedschap om het allemaal zo mooi mogelijk te houden. Bij een tuincentrum zult u misschien niet verwachten om een uitgebreide woonwinkel te vinden, maar wij hebben een uitgebreid binnenassortiment waar u zelfs keukengerei koopt.

Alles voor uw tuin bij ons tuincenter in Antwerpen

Of u nou een doorgewinterde tuinier bent of voor het eerst een moestuintje gaat aanleggen, bij Rijmenants kunt u terecht voor de juiste tuinproducten. Een greep uit ons assortiment:

  • Tuinplanten. We verkopen zowel vaste planten als eenjarige perkplanten waar u in het voorjaar de borders mee kunt vullen. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met de mooiste planten van het seizoen. U vindt bij ons ook diverse soorten bomen en struiken.
  • Tuingereedschap. Iedere tuin, groot of klein, heeft verzorging nodig. Bij ons koopt u het juiste gereedschap, zoals handschoenen, snoeischaren, grasmaaiers, gieters, sproeiers en nog veel meer.
  • Alles voor de moestuin, zoals zaden, plantjes, broeikassen en serres.
  • Tuinmeubelen. Stevige en duurzame meubels van Wicker.
  • Barbecues. Bij Rijmenants koopt u barbecues van het merk Weber, de grootste leverancier van bbq’s in Europa.

Wij hebben jarenlange ervaring in de tuinbranche en geven u graag advies!

Tuincenter in Antwerpen

Woonwinkel Antwerpen

Ook op het gebied van interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen diverse kamerplanten, zowel bloeiende als groene kamerplanten. Zorg er altijd voor dat u genoeg kamerplanten in huis heeft staan, want deze zuiveren de lucht en houden het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Combineer uw kamerplanten met leuke woonaccessoires, zodat u zich helemaal thuisvoelt. Van een knus en stijlvol huis wordt u gegarandeerd vrolijk!

Eten bij uw tuincenter in Antwerpen

Bij ons tuincenter in Antwerpen kunt u ook gezellig een hapje komen eten. Ons filiaal in Massenhoven heeft een uitgebreide kaart met een brede selectie dranken en heerlijk eten. Dit is natuurlijk ideaal voor tussen het winkelen door. ’s Zomers kunt u ontbijten en lunchen op ons buitenterras. Bekijk onze kaart.

Breng een bezoekje aan Tuincenter Rijmenants in Antwerpen

Bij Tuincenter Rijmenants in Antwerpen kunt u terecht voor trendy artikelen voor huis, tuin en dier. Wij hebben ook een topbloemist en een tuincafé waar u heerlijk kunt eten. Kom binnenkort eens bij ons langs voor uitgebreid advies of om even rond te kijken!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!