Plantenwinkel Antwerpen

Huis- en tuincenter Rijmenants is de plantenwinkel in Antwerpen met het meest ruime assortiment aan planten. Bij ons tuincentrum kun je dinsdag tot en met zondag van 09.00-18.00 uur terecht voor de mooiste planten voor binnen- en buiten. Onze specialisten staan elke dag voor je klaar om al je vragen over onze kamerplanten en tuinplanten te beantwoorden. Wij adviseren je graag over mooie combinaties om zo de stijl in je woning of tuin te creëren waar je naar op zoek bent. Bij Huis- en tuincenter Rijmenants kun je naar hartenlust planten inspiratie op doen. Ben je op zoek naar een Plantenwinkel in Antwerpen, zoek dan niet langer en bezoek één van onze vestigingen: Rijmenants Massenhoven of Rijmenants Wuustwezel. Wij vertellen je graag meer over het assortiment kamerplanten en tuinplanten dat je bij een bezoek aan Rijmenants kunt verwachten.

Kamerplanten

Met onze plantenwinkel in Antwerpen is het eenvoudig om elke kamer in je huis een stukje groener te maken. Kamerplanten zijn een mooie toevoeging aan je interieur en kunnen je woning meer sfeer geven. Maar kamerplanten zijn niet slechts decoratief. Groen in je interieur zorgt voor een betere luchtkwaliteit van de kamer. Onder andere de pathiphyllum (lepelplant), de areca (palm) en de dracaena (drakenbloed) zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof. Bij Huis- en tuincenter Rijmenants hebben wij de mooiste collectie aan planten in Antwerpen, voor elke kamer van je huis. Voor de woonkamer kun je kiezen voor groene planten als de monstera (gatenplant), de calathea en de alocasia zebrina. Wil je meer kleur in je huis, kies dan voor bloeiende kamerplanten als viooltjes, hortensia’s en primula’s. Deze planten krijgen graag veel daglicht. Voor de slaapkamer hebben wij planten in ons assortiment die goed zijn voor de nachtrust. Enkele voorbeelden hiervan zijn de aloë vera, de Sansevieria en de klimopplant. Zelfs in de badkamer kun je met planten een mooie uitstraling creëren, door te kiezen voor de nephrolepis (krulvaren), de chlorophythum (zebragras) of de adianthum (venushaar). Dit zijn planten die het goed doen in kamers met een vochtig milieu. Ga voor de mooiste kamerplanten van Antwerpen, naar Huis- en tuincenter Rijmenants.

Bloemen

Huis- en tuincenter Rijmenants biedt als plantenwinkel in Antwerpen niet alleen een ruim assortiment aan kamerplanten en tuinplanten aan. Ook voor bloemen ben je bij ons aan het juiste adres. In onze bloemenwinkel hebben wij een ruim aanbod aan verse snijbloemen en boeketten. Je kunt ervoor kiezen om zelf een boeket te creëren, zodat je jouw lievelingsbloemen zelf uit kunt kiezen. Heb je niet veel tijd, maak dan een keuze uit één van de boeketten die wij hebben samengesteld. Ook voor een boeket voor de mooiste dag van je leven, kan je terecht bij onze bloembindster. Je kunt samen je wensen doorspreken voor de mooiste boeketten, versieringen en corsages voor op je bruiloft. Bij Rijmenants zijn wij tevens thuis in allerhande bloemstukken. Kijk op onze bloemenpagina voor een uitgebreid overzicht. Ben je dus op zoek naar de mooiste bloemen- en plantenwinkel van Antwerpen, bezoek dan huis- en tuincenter Rijmenants.

Bloemen Plantenwinkel Antwerpen

Tuinplanten

Onze plantenwinkel in Antwerpen biedt naast een ruim assortiment aan kamerplanten, ook vele soorten tuinplanten, bloemen en bomen om zo de tuin van jouw dromen te creëren. Zo hebben we bij ons tuincentrum Rijmenants zeer veel keuze aan vaste planten en eenjarige planten. Vaste planten komen elk voorjaar weer groter en krachtiger terug, waardoor je verzekerd bent van een groene oase in je tuin. Eenjarigen zijn bij uitstek geschikt om kleur in je tuin te brengen. Deze vrolijke planten brengen in de zomer veel sfeer in je tuin en zijn tevens zeer geschikt om in bloempotten te planten. Maar dat is nog niet alles dat onze plantenwinkel in Antwerpen te bieden heeft. Wij hebben bomen in ons assortiment voor de kleine, middelgrote tot grote tuin. Denk hierbij aan bolboompjes, treurvormen tot aan naaldbomen. Bomen geven karakter aan je tuin, maar zorgen ook voor schaduw en beschutting. Tegenwoordig wordt het onder de mensen met groene vingers, steeds populairder om een moestuin te plaatsen. Wat is er ook leuker dan het kweken van je eigen groenten en fruit? Je kunt bij onze plantenwinkel in Antwerpen dan ook terecht voor één van de mooiste collecties fruitbomen van Antwerpen. Het creëren van je eigen moestuin in Antwerpen is nog nooit zo makkelijk en veelzijdig geweest. Breng voor het ruimste assortiment aan tuinplanten in Antwerpen een bezoek aan huis- en tuincenter Rijmenants.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!