Planten kopen Antwerpen

Planten kopen in Antwerpen? Bij Tuincentrum Rijmenants vindt u zeker wat u zoekt. Wij hebben een breed assortiment tuin- en kamerplanten. Is het weer tijd om de borders te vullen met kleurrijke planten? Bekijk dan onze afdeling eenjarige planten. Of misschien gaat u een nieuwe tuin aanleggen. Dan bent u natuurlijk op zoek naar mooie vaste planten en ook deze vindt u bij Rijmenants. Vergeet ook de kamerplanten niet, deze vervullen namelijk een belangrijke functie in huis. Rijmenants heeft twee locaties in Antwerpen, namelijk in Massenhoven en Wuustwezel.

Planten kopen in Antwerpen

Planten voor in de tuin kopen in Antwerpen

De selectie tuinplanten die u bij ons in Antwerpen kunt kopen zijn altijd vers en gaan lang mee. Wij verkopen de mooiste planten van het seizoen. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit:

  • Vaste planten. Deze planten zijn de basis van uw tuin en bepalen dus grotendeels de sfeer. Denk goed na over uw keuze voor vaste planten, want ze komen ieder jaar weer terug.
  • Eenjarige planten. In het voorjaar en de zomer fleurt u de tuin op met een selectie eenjarige planten. Hier vult u bijvoorbeeld de border mee.
  • Siergrassen. Wij zijn erg trots op onze collectie siergrassen. Siergrassen worden steeds populairder en het zijn dan ook prachtige planten. Uw tuin oogt gelijk een stuk frisser. Bekijk onze vele soorten siergrassen in ons tuincentrum in Antwerpen.
  • Bomen, heesters en coniferen. Als uw tuin er een beetje saai uitziet, moet u zeker overwegen om een boom te planten. Hoogteverschil en schaduw maken uw tuin spannender.
  • Rozen en klimplanten. Deze planten geven uw tuin een originele look. Laat een klimplant of klimroos omhoog klimmen langs dat ene kale schuurtje of muurtje.
  • Kuipplanten. Dit zijn planten in pot die naar binnen worden gehaald zodra het winter wordt. Het volgende jaar bloeien ze weer even mooi.
  • Kruiden. Wij verkopen ook allerlei kruiden. Uw tuin gaat er heerlijk van geuren en u kunt voortaan koken met verse ingrediënten!

Onze deskundige medewerkers geven u graag allerlei tuintips. of doe alvast online inspiratie op!

Kamerplanten kopen in Antwerpen

U heeft het advies misschien wel vaker gekregen: zet genoeg kamerplanten in huis, maar waarom wordt dit eigenlijk aangeraden? Kamerplanten zuiveren de lucht van schadelijke stoffen, waardoor u deze niet inademt. Daarnaast houden kamerplanten het zuurstof- en vochtgehalte op peil.  Als dit allemaal in orde is, zult u zich veel lekkerder voelen in uw eigen huis. Nog een reden om planten voor in huis te komen kopen bij ons tuincentrum in Antwerpen is dat planten uw interieur helemaal opfleuren. Van kamerplanten wordt u vrolijk. U koopt bij ons exotische kamerplanten, zoals de ananasplant, groene kamerplanten, zoals de palm en bloeiende kamerplanten, zoals de vlinderorchidee.

Verzorg uw planten in Antwerpen goed!

Planten kunnen het niet alleen, ze hebben goede verzorging nodig. Zorg ervoor dat u tuin- en kamerplanten regelmatig snoeit, genoeg water geeft en af en toe wat plantenvoeding toedient. In ons tuincentrum in Antwerpen kunt u niet alleen planten kopen, maar ook allerlei producten die u zullen helpen bij de verzorging van de planten. Denk bijvoorbeeld aan snoeischaren, gieters, sproeiers biologische bestrijdingsmiddelen, potgrond, kunstmest en plantenvoeding. Advies nodig over de verzorging van een specifieke plant? Kom eens langs in ons tuincentrum!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!