Koopzondag Antwerpen

Huis- en Tuincenter Rijmenants is iedere koopzondag in Antwerpen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Door onze ruime openingstijden, is zondag de dag bij uitstek om lekker in de tuin bezig te zijn. Zo bieden wij een ruim en kwalitatief assortiment aan buitenplanten, buitenverlichting. Ook voor de mooiste en comfortabelste tuinmeubelen ben je bij ons aan het juiste adres. Een onverwachtse warme lente- of zomeravond? Geen probleem bij Huis- en Tuincenter Rijmenants. Tijdens onze zondagsopening in Antwerpen kun je een keuze maken uit ons ruime assortiment barbecues van onder andere het merk Weber. Ook als je zondag onverwachts op visite gaat, is dat bij Rijmenants geen probleem. Elke zondag staan wij voor je klaar en maken wij de mooiste boeketten voor elke gelegenheid. Je kunt ook een keuze maken uit onze seizoensgebonden snijbloemen. Voor verjaardagen is er keuze uit vele wooncadeaus. Ook als je het interieur een nieuwe look wilt geven, kun je elke koopzondag in Antwerpen bij ons terecht voor prachtige kamerplanten en trendy woonaccessoires, waaronder kussens en vazen. En op de dierenafdeling vind je een ruim assortiment aan dierenbenodigdheden en accessoires voor je huisdier. Winkelen op zondag in Antwerpen is nog nooit zo leuk geweest.

Koopavonden Antwerpen

Tijdens koopavonden in Antwerpen zijn onze openingsuren van Huis- en Tuincenter Rijmenants verruimd tot in de avonduren. Regelmatig zijn de vestigingen Rijmenants Massenhoven en Rijmenants Wuustwezel voor je geopend in de avond. Dit kan erg prettig zijn als het je overdag niet goed uitkomt om te komen winkelen in ons Huis- en Tuincenter. Bijvoorbeeld als je overdag werkt, is een koopavond in Antwerpen bij uitstek geschikt om te winkelen voor je huis en tuin. Koopavonden bij Rijmenants zijn ook handig als je toch nog een zak voer voor je hond, kat of knaagdier nodig hebt, of als je nét te weinig potgrond in huis hebt om je kamerplanten of buitenplanten goed mee te kunnen potten.

Openingstijden Huis- en Tuincenter Rijmenants

Huis- en Tuincenter Rijmenants is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 – 18.00 uur. Ook tijdens koopzondag in Antwerpen zijn wij elke zondag van 09.00 – 18.00 geopend. Daarnaast is Huis- en Tuincenter Rijmenants geopend op de meeste feestdagen, waaronder Pasen en Pinksteren. Heb je niks gepland op deze feestdagen, dan kun je deze dagen bij Rijmenants winkelen voor de mooiste bloemen, planten en bomen voor jouw huis en tuin. Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je goed op de hoogte bent van het onderhoud dat de planten nodig hebben. Voor een uitgebreid overzicht van onze extra openingsuren, kun je terecht op onze contactpagina. Door deze ruime openingstijden in Antwerpen mooiste huis- en tuincenter, kun je bij ons bijna altijd terecht om inspiratie op te doen voor je huis en tuin.

Onze evenementen op Koopzondag in Antwerpen

De koopzondag in Antwerpen wordt nog leuker door de evenementen die wij bij Huis- en Tuincenter Rijmenants aanbieden. Elke zondag bieden wij een evenement aan in minstens één van onze twee vestigingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan professionele kookdemonstraties of een uitgebreid ontbijt- of lunchbuffet. De demonstraties zijn meestal gratis en doorlopend. Is een evenement niet gratis, gelieve dan tijdig te reserveren. Ben je benieuwd naar een overzicht van al onze evenementen op koopzondag in Antwerpen? Neem dan een kijkje op onze ‘Evenementen’ pagina.

Koopzondag Rijmenants Buffet

Kom tot rust bij Huis- en Tuincenter Rijmenants

Op Koopzondag in Antwerpen kan het in de binnenstad erg druk zijn. Zoek je liever de rust op, kom dan langs bij onze vestiging in Massenhove. In onze taverne kom je heerlijk tot rust onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Wij bieden dinsdag tot en met zondag een uitgebreid ontbijtbuffet aan. Ook voor een heerlijke maaltijd kun je in onze taverne terecht. Bekijk onze menukaart voor ons ruime aanbod aan broodjes, salades, soepen en croques. Er is voor ieder wat wils in onze Taverne.

Koopzondag in Antwerpen

Heb je bovenstaande informatie over koopzondag in Antwerpen gelezen, en wil je een bezoek brengen aan ons huis- en tuincenter? Dan ben je van harte welkom. Op iedere koopzondag in Antwerpen zijn onze vestigingen Rijmenants Massenhoven en Rijmenants Wuustwezel geopend van 09.00 – 18.00 uur. Tot snel op een koopzondag in Antwerpen. Natuurlijk staan wij ook van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 – 18.00 uur voor je klaar in ons huis- en tuincenter Rijmenants.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!