Kerstmarkt Antwerpen

Zoek je een kerstmarkt in Antwerpen en omgeving waar je kerstartikelen in kunt slaan? Bij huis- en tuincenter Rijmenants hebben wij in de aanloop van de kerstdagen onze tuincentra in Massenhoven en Wuustwezel omgetoverd tot een heus kerstparadijs. Kom eens langs om van de kerstsfeer te proeven! Bij ons kun je terecht voor al je kerstaankopen.

Kerstboom kopen bij kerstmarkt Antwerpen

Houd je van de kerstgeur die de echte dennenbomen door je huis verspreidt? Wij hebben verschillende kerstbomen voor elk type huis. Je koopt ze op onze kerstmarkt in Antwerpen! Natuurlijk verkopen we de prachtige Fijnspar en Nordmann-spar. De Fijnspar is erg populair vanwege haar mooie piramidevorm door de brede takken aan de onderkant. De Nordmann heeft weer erg stevige naalden waardoor ze minder uitvallen. Wij verkopen kerstbomen in verschillende groottes, met of zonder kluit. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kerstboom? Wij helpen je graag bij het kiezen van al je kerstartikelen!

Tips verzorging kerstboom

Op onze kerstmarkt in Antwerpen geven we je ook graag wat tips over de verzorging van jouw kerstboom. Zo kun je er zo lang mogelijk van genieten! Wanneer je de boom te weinig water geeft, vallen de dennennaalden eerder uit. Let erop dat de kluit vochtig blijft, hierdoor blijven de naalden ook sterker. Houd goed in de gaten of de boom bij aankoop al naalden verliest. Schud de boom eens of veeg eens langs de takken en kijk of de naalden snel uitvallen. Als dit zo is, kun je beter een andere boom kiezen. Wanneer je de juiste boom hebt gevonden, raden wij aan om deze eerst te laten acclimatiseren in bijvoorbeeld een schuur. Wanneer de boom snel van temperatuur wisselt, vallen de naalden ook sneller uit.

Tips kerstboom optuigen

Wat is nou de meest handige volgorde om de kerstboom op te tuigen? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

 • Zet eerst de boom vast in de pot of kerstboomstandaard.
 • Geef hem wat water en knip het netje los.
 • Begin met de verlichting.
 • Vervolgens hang je de kerstversiering die je op onze kerstmarkt in Antwerpen hebt gekocht in de boom
 • Werk van boven naar beneden, hierdoor stoot je niet per ongeluk ballen uit de boom!
 • Kies eerst grote kerstballen en dan de kleintjes op het laatste. Hierdoor kan je makkelijk zien waar er lege plekken in de boom ontstaan die opgevuld moeten worden.
 • Tevreden? Dan de piek!

Kunstkerstboom kopen bij kerstmarkt Antwerpen

Ben je op zoek naar een kerstboom zonder onderhoud? Dan is een kunstkerstboom een goede keuze voor jou. Toch nog het kerstgevoel in huis halen zonder het verlies van de dennennaalden. Kunstkerstbomen van de merken National Tree Company en Triumph Tree zijn net echt! Op onze kerstmarkt in Antwerpen koop je kunstkerstbomen in allerlei soorten, maten en kleuren. Kom een kijkje nemen in ons huis- en tuincenter om je huis kerstproof te maken! Sommige kunstkerstbomen zijn al aardig versierd, maar met de kerstaankopen die je bij ons hebt gedaan maak je het helemaal af!

Kerstverlichting kopen bij kerstmarkt Antwerpen

Creëer een echt warm gevoel met de kerstverlichting die wij aanbieden. Het huis verlichten met prachtige kaarsen of mooie kerstverlichting in de boom. Op onze kerstmarkt heb je keuze uit ledverlichting, flikkerende lichtjes of gekleurde lichtjes. Ook hebben wij de klassieke vlamlichtjes. Vraag eens aan onze medewerkers wat je nog meer kan doen met deze kerstverlichting! De opties zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan combineren met mooie kerststukjes of andere kerstaankopen.

Tips kerstverlichting

Handig om te weten wanneer je kerstverlichting aanschaft, is hoeveel lampjes je nodig zult hebben. Wanneer je boom een halve meter is adviseren wij 50 tot 100 lampjes. Een kerstboom van een meter is goed verlicht met 150 tot 200 lampjes. Een grotere boom van andere halve meter heeft ongeveer 250 tot 300 lampjes nodig en een grote boom van twee meter heeft ongeveer 350 tot 400 lampjes nodig.

Kerstversiering kopen bij kerstmarkt Antwerpen

Ook hebben wij op onze kerstmarkt in Antwerpen een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëer je die unieke kerstsfeer in je huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer!

In ons huis- en tuincenter hebben wij een ruim aanbod kerstartikelen. Kerstversiering kan je hele huis een prachtige kerstsfeer geven. Kies uit ons brede assortiment van kerstballen, kerstboompieken of andere decoratie stukken die in huis te plaatsen zijn. Denk aan mooie kerststukjes die een sprookjesachtig gevoel kunnen geven aan bijvoorbeeld de eettafel. Je kerstaankopen zullen dit jaar volledig aansluiten op de laatste kersttrends.

Tips kerstversiering

Denk verder dan alleen de kerstboom!

 • Je kan ook een andere plant als een kerstboom optuigen als afwisseling.
 • Je kan Ilex bessen in je huis plaatsen voor een prachtige rode kerst kleur. Kerststukjes kunnen saaie hoeken in huis opvrolijken.
 • Hang een kerstkrans bij je voordeur zodat ook je buren mee kunnen genieten van de kerstsfeer.
 • Hang buiten kerstverlichting op langs de muren voor een prachtig warm verlicht huis.
 • Vergeet de kaarsen niet!
 • Versier je huis met kerstgroen.

Versier je planten met leuke kerstaankopen van onze kerstmarkt in Antwerpen!

Kerstboeket kopen bij kerstmarkt Antwerpen

Ook maken wij voor de feestdagen prachtige kerstboeketten. Kies een kant en klaar kerstboeket of stel er zelf eentje samen met onze bloemist. Prachtige voor op tafel tijdens het kerstdiner of als decor in de vensterbank. Neem eens een kijkje in onze bloemenwinkel!

Kom langs bij de kerstmarkt nabij Antwerpen

Op onze kerstmarkt in Antwerpen hebben wij naast kerstartikelen ook een rijk aanbod aan buiten- en binnenplanten en tuinproducten. Naast dat hebben we ook een ruim assortiment aan dierbenodigdheden en accessoires voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. Benieuwd? Spring eens binnen voor je buiten!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!