Kerstboom Antwerpen

Een kerstboom kopen in Antwerpen kan bij Tuincentrum Rijmenants. Tegen het eind van het jaar moet u zeker eens bij ons langskomen om ons uitgebreide kerstassortiment te bekijken. We doen altijd erg ons best om er iets moois van te maken. Tijdens onze kerstshow doet u volop inspiratie op en ontdekt u de kersttrends van dit jaar. Onze kerstbomen, kerstdecoraties en kerstverlichting staan voor u uitgestald op verschillende afdelingen.

Kerstbomen kopen in Antwerpen

Diverse soorten kerstbomen bij Rijmenants in Antwerpen

Voor kerstbomen in Antwerpen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. U heeft bij ons een hele ruime keuze uit verschillende soorten bomen. De eerste vraag die u zichzelf moet stellen is natuurlijk of u kiest voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom. Gaat er wat u betreft niets boven die heerlijke geur van een echte kerstboom? Dan heeft u de keuze uit:

  • Een Nordmann-spar. Dit is de populairste kerstboom. Een Nordmann-spar heeft sterke takken, waar u veel kerstboomdecoraties aan kunt ophangen. Verder is de boom mooi breed van onder en vallen de naalden nauwelijks uit. Vooral dit laatste maakt de Nordmann-spar tot ideale kerstboom.
  • De traditionele kerstboom of Fijnspar. Deze boom blijft door zijn grillige vormen ook altijd erg geliefd en het is de goedkoopste kerstboom op de markt. Een nadeel van deze boom is wel dat de scherpe naalden snel uitvallen. Koop de Fijnspar dus niet te ver voor Kerst.
  • Blauwspar en Zilverspar. Dit zijn kerstbomen voor mensen die graag iets bijzonders hebben staan. De takken hebben namelijk een bijzondere blauwe of zilveren gloed.

Denk ook goed na over de keuze tussen een kerstboom met of zonder kluit. Kerstbomen met kluit gaan over het algemeen langer mee en u kunt deze in de tuin zetten. Kerstbomen zonder kluit zijn gemakkelijk in een standaard te zetten. Wij verkopen echte kerstbomen in verschillende maten, van tafelkerstbomen tot hele grote kerstbomen.

Kunstkerstboom kopen in Antwerpen

Tegenwoordig is de kunstkerstboom nauwelijks nog te onderscheiden van de echte kerstboom. Bij Tuincentrum Rijmenants koopt u zelfs parfum met dennengeur. De naalden van onze kunstkerstbomen worden gemaakt van PVC. Dit materiaal is heel buigzaam, waardoor echt naalden goed nagebootst kunnen worden. Ons assortiment kunstkerstbomen is online te bekijken.

Kerst vieren in Antwerpen

Kerst viert u dit jaar met Tuincentrum Rijmenants! Op onze gezellige kerstmarkt komt u helemaal in de stemming en vindt u alles wat u nodig heeft om er een mooi kerstfeest van te maken. Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar nieuwe kerstballen, een piek of andere decoraties voor in uw kerstboom? U vindt dit allemaal op onze markt. Kom snel eens bij ons langs!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!