Dierenwinkel Antwerpen

Op zoek naar een dierenwinkel in Antwerpen? Bij huis- en tuincenter Rijmenants hebben we een ruim assortiment dierenbenodigdheden voor zowel honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Zowel voor het verzorgen als vermaken van jouw huisdier vind je alles bij onze dierenwinkel in Antwerpen! Wij hebben een vestiging in Wuustwezel en Massenhoven waar je beide terecht kan voor alles voor jouw huisdier. Onze vestigingen zijn nabij Lier, Ranst, Schilde, Grobbendonk, Zoersel, Brecht en Zandhoven. 

Diervoeding Antwerpen

Voor diervoeding in Antwerpen ben je bij tuincentrum Rijmenants zeker aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een ruim aanbod diervoeding. Zowel voor hondenvoer, kattenvoer, knaagdierenvoer, visvoer als vogelvoer kun je bij ons terecht in onze vestiging in Wuustwezel en Massenhoven. Je vindt bij ons diervoeding van verschillende bekende merken. Zoals kattenvoer en hondenvoer van Royal Canin. Op zoek naar biologische diervoeding in Antwerpen? Ook die hebben wij in ons assortiment.

royal canin hondenvoer en kattenvoer in antwerpen

Honden

In onze dierenwinkel in Antwerpen vind je alles voor jouw hond. Zoals:

Twijfel je over de beste keuze voor jouw hond? Bij Rijmenants in Antwerpen geven we je graag advies. Onze specialisten hebben namelijk veel kennis over alle producten op onze hondenafdeling. Of je nu advies wilt over het geschikte hondenvoer voor jouw hond met een gevoelige spijsvertering of wil weten welke hondenriem jouw jonge hond aan de lijn houdt, we staan voor je klaar om daarbij te helpen!

honden dierenwinkel antwerpen

Katten

Katten zijn een van de populairste huisdieren in België. Logisch ook, want wie houdt er nu niet van de warmte en gezelligheid in huis van een lieve kat of poes? Bij onze dierenwinkel in Antwerpen begrijpen we dat maar al te goed en hebben wij een ruim assortiment aan benodigdheden voor jouw kat of poes. In ons assortiment vind je:

Wij hebben producten voor zowel kittens, volwassen katten als senior katten in ons assortiment. Daarnaast geven we je ook graag advies welk product voor jouw kat het meest geschikt is. Kom vooral eens langs in onze dierenwinkel in Antwerpen waar we je graag te woord staan. Onze vestigingen zijn nabij Lier, Ranst, Schilde, Grobbendonk, Zoersel, Brecht en Zandhoven. 

dierenwinkel antwerpen katten

Vogels

Op onze dierenafdeling vind je alles voor de verzorging van jouw vogel als huisdier én voor de vogels buiten in de tuin. Wat je zoal kunt vinden op onze dierenafdeling voor vogels:

Voor bovengenoemde en allerlei aanverwante artikelen kan je terecht in onze dierenwinkel in Antwerpen!

dierenwinkel antwerpen vogelhuisje dierenwinkel antwerpen vogelhuisje dierenwinkel antwerpen vogelhuisje

Volières Antwerpen

Ben je op zoek naar volières in Antwerpen? Ook deze vind je in ons assortiment. Want wie vogels in huis wil halen of buiten wil zetten, heeft allereerst een volière nodig. En mochten we de geschikte volière voor jou niet beschikbaar hebben, kunnen we deze misschien wel bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

dierenwinkel antwerpen volieres vogels

Vissen

In onze dierenwinkel in Antwerpen hebben wij een uitgebreid aanbod vissen, aquariums en vijvers. Voor zowel vijvervissen als aquariumvissen kun je bij ons terecht. Maar ook voor alles wat er bij het houden van vissen komt kijken, ben je bij Rijmenants aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit:

Dus ben je op zoek naar vissen of aanverwante producten voor jouw huidige vijver of aquarium? Of wil je juist een vijver of aquarium op gaan zetten? Kom vooral langs bij onze dierenwinkel in Antwerpen waar wij je graag te woord staan!

Aquarium Antwerpen

Woon je in of nabij Antwerpen en ben je op zoek naar dé plek waar je terecht kunt voor alles omtrent jouw aquarium? Kom dan naar onze dierenwinkel in Antwerpen waar we alles voor jouw aquarium beschikbaar hebben. Zoals aquariumvissen, visvoer, ornamenten en verlichting, pompen en filters en waterplanten. Met de juiste middelen creëer je namelijk een fijne leefomgeving voor de vissen in jouw aquarium. En welke middelen dat precies zijn? Daarover geven we je graag advies in onze dierenwinkel in Antwerpen!

dierenwinkel antwerpen vissen

Knaagdieren

In onze dierenwinkel in Antwerpen vind je ook alles voor knaagdieren. Op zoek naar schattige konijnen, hamsters, ratten en/of cavia’s? Alle populaire knaagdieren zijn vertegenwoordigd! Deze lieve huisdieren kun je bij onze dierenwinkel in Antwerpen komen bekijken. Natuurlijk is de kans dan groot dat je er eentje mee naar huis wil nemen. Maar denk daar wel goed over na, ook een knaagdier hoort de aandacht te krijgen die hij verdient namelijk. En wij gunnen onze knaagdieren stuk voor stuk een liefdevol thuis.

Bij Rijmenants op de dierenafdeling geven we je graag advies over hoe je jouw knaagdier het beste kunt verzorgen. Daarvoor hebben wij ook het nodige in ons assortiment:

dierenwinkel antwerpen knaagdieren

Dieren in je tuin

Naast alles voor jouw huisdier vind je in onze dierenwinkel in Antwerpen ook een ruim aanbod van producten voor de dieren in je tuin. Die mogen niet vergeten worden! Bij tuincentrum Rijmenants vind je alles wat je nodig hebt om de dieren in je tuin te helpen:

  • Insectenhotels
  • Vogelhuisjes
  • Nestkasten
  • Vetbollen
  • Wasbakjes

En nog veel meer om de dieren in je tuin van voeding of een goede rustplaats te voorzien. Zeker in de winter kun je dieren zoals vlinders, vogels en eekhoorns helpen deze periode door te komen. Maar ook in de lente en de zomer kun je de dieren helpen. De beloning is een natuurrijke tuin waarin onder andere de meest prachtige vlinders en schattigste eekhoorns je gezelschap houden.  

dierenwinkel dieren in je tuin dierenwinkel dieren in je tuin dierenwinkel dieren in je tuin 

dierenwinkel antwerpen vlinders in de tuin

Kom naar onze dierenwinkel in Antwerpen

Voor alle huisdieren ben je in onze dierenwinkel in Antwerpen op de juiste plek vanwege ons ruime aanbod in zowel onze vestiging in Wuustwezel als in Massenhoven. Zo zorgen we er met elkaar voor dat jouw huisdier een gelukkig leven kan leiden in een fijne omgeving. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag iedere dag geopend van 09:00 – 18:00 en staan je altijd graag te woord. Onze vestigingen zijn nabij Lier, Ranst, Schilde, Grobbendonk, Zoersel, Brecht en Zandhoven. Wees welkom dierenvrienden!

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!