Bloemen kopen Antwerpen

Voor bloemen in Antwerpen kunt u terecht bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Rijmenants. Ons tuincentrum is gespecialiseerd in vers groen en dus ook in bloemen. Onze bloemisten doen iedere dag keihard hun best om de mooiste kant en klare boeketten voor u samen te stellen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een persoonlijk boeket te laten samenstellen. Verwen uzelf of een ander met een mooi boeket!

Bloemen kopen in Antwerpen

Tuincentrum Rijmenants in Antwerpen heeft altijd de mooiste bloemen van het seizoen. Zo koopt u bij ons in de winter rustige boeketten met veel witte en lichtroze bloemen. Rondom de Kerst gaan we natuurlijk los met knalrode bloemen, de kerstroos, hulst en allerlei versieringen. In de zomer zijn de bloemen die u bij ons in Antwerpen kunt kopen vaak veel vrolijker. De zonnebloem is natuurlijk een geliefde zomerbloem, maar bijvoorbeeld ook de roos of de viool. Kom ook eens bloemen kopen in Antwerpen in de herfst of de lente en ontdek welke mooie bloemen we dan zoal verkopen!

Bloemen kopen in Antwerpen

Bloemenassortimenten Antwerpen

Ook voor speciale gelegenheden kunt u bloemen kopen bij ons in Antwerpen. Wij bieden diverse arrangementen aan, zoals:

Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven worden en wat maakt een bruiloft nou onvergetelijker dan prachtige bloemen? Wij stellen niet alleen het bruidsboeket samen, maar maken bijvoorbeeld ook prachtige tafelstukken en corsages. Ook in de wat minder leuke periodes in uw leven staan we graag voor u klaar. Bloemen kunnen veel troost bieden en maken een laatste afscheid mooier. Wij verwerken graag de lievelingsbloemen van uw dierbare in het rouwboeket, of deze nou kleurrijk zijn of sober. Wilt u bloemen bestellen voor een andere gelegenheid? Vraag gerust naar de mogelijkheden, er is weinig wat wij niet voor elkaar krijgen!

Bloemen kopen in Antwerpen, en dan?

Onze bloemen zijn van een hele goede kwaliteit, maar als ze niet op de juiste manier worden behandeld, zullen ze snel vergaan. Wij geven u graag enkele tips. Snijd de stelen bij thuiskomst schuin af. Door het vervoeren van de bloemen zijn de punten van de stelen vaak uitgedroogd, waardoor het water niet meer goed wordt vervoerd door de bloemen. Zet bloemen altijd in een schone vaas en zorg ervoor dat er geen blaadjes of bloemen in het water hangen. Voeg wat bloemvoeding toe en uw bloemen zullen gegarandeerd lang meegaan! Kom voor meer advies over bloemen langs bij Tuincentrum Rijmenants in Antwerpen.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!