Jouw specialist voor een barbecue in Antwerpen

Ben je op zoek naar een barbecue in Antwerpen en omgeving? Bij ons tuincentrum vind je de barbecue die bij jouw wensen aansluit. Er is niks heerlijker dan buiten het eten bereiden op een warme, zomerse avond. Een barbecue is hierbij natuurlijk onmisbaar. Een barbecue kun je wanneer je maar wilt aansteken, om vervolgens van heerlijke gerechten te genieten in je tuin. Een barbecue is ook ideaal voor feesten en partijen. In ons tuincentrum hebben wij een zeer ruim assortiment aan barbecues. Hierbij kun je denken aan houtskoolbarbecues, gasbarbecues en elektrische barbecues. Maar je kunt bij ons ook kiezen voor een rookoven of een pizzaoven. Natuurlijk hebben wij ook alle bijbehorende accessoires voorradig in ons tuincentrum. De keuze aan BBQ’s is dus groot bij huis- en tuincenter Rijmenants. Voor een barbecue in Antwerpen en omstreken ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over alle opties die onze soorten barbecues te bieden hebben.

Eén van de grootste collecties BBQ's van Antwerpen

Ons tuincentrum heeft één van de grootste collecties barbecues van Antwerpen. De Weber BBQ is een Amerikaans producent van houtskoolbarbecues, gasbarbecues en elektrische grills. Momenteel is de Weber BBQ een zeer populaire barbecue in Antwerpen en omgeving. Dit is niet voor niets, want deze barbecues zijn van hoge kwaliteit. Ook hebben wij diverse soorten barbecues van het merk Barbecook. Zo kun je denken aan houtskoolbarbecues, gasbarbecues, rookovens, on-the-go barbecues en houtbarbecues. Barbecook is constant aan het innoveren om jou een zo efficiënt en veilig mogelijke barbecue ervaring te bieden. Maar je kunt ook kiezen voor een Oklahoma barbecue. Met een Oklahoma barbecue kun je echt op z’n Amerikaans barbecueën. De veelzijdige barbecues van Oklahoma roken én bakken op zowel een koude als warme temperatuur. Kijk eens op de activiteiten pagina, we organiseren namelijk Oklahoma barbecue workshops!  En tot slot willen wij de barbecues van het merk Outdoor Chef niet vergeten te benoemen. Barbecues van het merk outdoor chef zijn er in alle soorten en maten. Wil je al onze barbecues bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze barbecue Antwerpen vestigingen. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Barbecue tips

Heb je een barbecue in Antwerpen en omgeving nodig, dan kun je bij Rijmenants goed terecht. Natuurlijk helpen wij je aan de hand van een paar tips graag een handje. Zo ga je goed voorbereid met de barbecue aan de slag. Zorg allereerst dat de barbecue heet is alvorens je het vlees op de grill legt. Je kunt controleren of de grill op goede temperatuur is, door je hand 10 centimeter boven het rooster te houden. Als je je hand na twee tellen wegtrekt van de hitte, is de grill warm genoeg. Vet het rooster in alvorens je het vlees op de grill legt. Dit voorkomt dat het vlees aanbakt. Let wel op dat je dit op een veilige manier doet. In het geval van een houtskoolbarbecue, kan het soms voorkomen dat het vlees van de buitenkant snel verkleurt, terwijl de binnenkant nog niet gaar is. Dit voorkom je door met warme en koude zones te werken. Deze zones creëer je door aan één kant van de barbecue meer kolen te leggen dan aan de andere kant. Maak de gril van je barbecue na het barbecueën goed schoon met een borstel van staaldraad. Op deze manier zorg je ervoor dat je steeds weer op een hygiënische manier kan gaan barbecueën. Bovendien verleng je op deze manier de levensduur van je barbecue aanzienlijk.

Barbecue workshop bij Rijmenants te Antwerpen

Heb je reeds een barbecue in Antwerpen aangeschaft of wil je een barbecue aanschaffen, maar wil je graag een extra woordje uitleg? Dan is een barbecue workshop misschien iets voor jou. Regelmatig organiseren wij in ons tuincentrum een workshop Weber BBQ in Antwerpen Massenhoven. Tijdens de demo leert een gecertificeerde barbecue chef van de Weber Grill Academy jou alle kneepjes van het barbecue vak. Dit doet hij natuurlijk met behulp van de mooie Weber barbecues. Deze barbecue chef is een echte professional op het gebied van barbecueën en kan al jouw vragen beantwoorden. Een Weber BBQ workshop is niet compleet zonder dat je samen met de chef een heerlijk smakende maaltijd bereidt. Geniet vervolgens van je maaltijd onder het genot van een lekker drankje.  Zo beleef je een inspirerende en gezellige namiddag. Na de workshop weet je meer over alle opties van barbecues en ga je wellicht zelf aan de slag met je eigen barbecue. Voor een actuele overzicht van de barbecue workshops bij Rijmenants, kun je terecht op onze evenementenpagina. Het team van Rijmenants wenst je alvast heel veel barbecue-plezier! We hopen je voor een barbecue in Antwerpen snel te zien in onze vestiging Rijmenants Antwerpen Massenhoven of Rijmenants Antwerpen Wustwezel.

Barbecue Antwerpen

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!