Aquarium Antwerpen

Voor je Aquarium in Antwerpen en omstreken kun je uitstekend terecht bij huis- en tuincenter Rijmenants. In beide van onze vestigingen hebben wij op de dierenafdeling een uitgebreid aanbod aan vissen, aquariums, decoratie en verzorgingsmiddelen. Je bent bij ons zowel aan het goede adres voor aquariumvissen als vijvervissen. Wel is het van belang om te melden dat ons assortiment in vissen en benodigdheden voor je aquarium in Antwerpen Rijmenants Massenhoven groter is dan het assortiment in Rijmenants Wuustwezel. Maar het is zeker dat je bij alles wat bij een aquarium komt kijken, bij ons assortiment aquarium in Antwerpen aan het juiste adres bent. Wij vertellen je graag meer over onze aquariums, de soorten vissen, het water in een aquarium en de inrichting van je aquarium.

Ons aquarium en waterpompen assortiment

Ons aquarium assortiment biedt een ruime keuze aan verschillende soorten aquaria, van een vissenkom tot een groot aquarium. Voor het kiezen van het juiste vissen aquarium in Antwerpen en omstreken kunnen wij je indien gewenst van advies voorzien. Een aquarium is één ding, maar vergeet vooral het water in een aquarium niet. Zo houdt een aquariumfilter de waterkwaliteit op peil. Dit zorgt ervoor dat je vissen en waterplanten een lang leven hebben. Het aquariumfilter in Antwerpen dat voor jouw aquarium geschikt is, vind je bij Rijmenants. Ook Luchtpompen zijn vaak essentieel voor een aquarium. Deze zorgen er namelijk voor dat er altijd voldoende zuurstof in het aquarium aanwezig is en dat het water gezuiverd wordt. Dit is van groot belang voor de gezondheid van je vissen. Wij bieden onder andere luchtpompen aan van het merk Velda. Deze luchtpompen staan erom bekend dat ze geluidsarm zijn en lang meegaan. Voor een aquarium in Antwerpen en een aquarium pomp in Antwerpen en kun je dus goed terecht bij ons tuincentrum.

Een aquarium inrichten

Aquariumplanten zijn onmisbaar in een Aquarium. Waterplanten houden het onderwaterleven evenwichtig. Ze zorgen voor zuurstof en geven vissen een leuke schuilplek. Aquariumplanten staan bovendien mooi in je aquarium. Een aquarium ziet er nog veel leuker uit met aquarium decoratie. Speciale ornamenten, zoals schatkistjes, ankers, rotsen, schelpen en nepkoraal, geven een speelse en persoonlijke touch aan jouw aquarium. Wat betreft bodembedekking kun je kiezen voor verschillende soorten en kleuren aquariumgrind. Deze aquarium decoratie kleedt je aquarium aan en zorgt ervoor dat je aquarium een mooi thuis is voor jouw vissen. Het is natuurlijk zonde als je hier alleen overdag van kunt genieten. Kies daarom voor aquarium verlichting. Het kiezen voor aquariumverlichting heeft ook een praktische reden. De hoeveelheid aquarium verlichting is namelijk van grote invloed op de aquariumplanten. Weinig verlichting laat je planten zeer zwak groeien, terwijl te veel aquariumverlichting zorgt voor een algenexplosie. Het is dus van belang om hier een goede keuze in te maken. Voor meer informatie over aquarium plantverzorging, kun je terecht bij één van onze aquariumspecialisten. Heb je een aquarium of wil je een aquarium in Antwerpen en omgeving aanschaffen, maar weet je niet zo goed hoe je het aquarium leuk kunt inrichten? Onze Rijmenants aquarium specialisten geven je graag tips bij de inrichting van je aquarium.

Soorten vissen

Bij Rijmenants huis- en tuincenter hebben wij een groot assortiment aan aquarium vissen in Antwerpen omgeving. De meest voorkomende aquariumvis is de goudvis. Dit is tevens de meest populaire vis in Rijmenants' aquarium in Antwerpen. Niet alle vissen hebben dezelfde verzorging nodig. Het is van belang om van de verzorging van de vissen op de hoogte te zijn, alvorens je de vissen aanschaft. In het geval van de goudvis, moet het aquarium ruim genoeg zijn. Een kleine goudvis heeft zo’n 5 liter water nodig om zich prettig te voelen. Het aquarium dient op een rustige plek en uit de zon te staan. Zorg tevens voor aquariumgrind en waterplanten. Het aquarium dient eens in de twee weken verschoond te worden. Niet alle vissen hebben dezelfde eetgewoontes. Goudvissen zijn regelmatige eters: zij eten graag dagelijks. Het vissenvoer kun je op het wateroppervlak strooien. Let op: het voer moet zijn opgegeten voordat het de bodem bereikt. Ben je benieuwd naar de vissen die wij aanbieden? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum. Door ons ruime aanbod aan aquariumvissen is de kans groot dat de vissoort van jouw keuze er tussen zit.

Aquarium Antwerpen

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!