BBQ-workshop OFYR
Waar rook is, is barbecue
Ontdek de kunst van koken op de OFYR.
Tijdens deze exclusieve OFYR-workshop leer je van A tot Z hoe je deze veelzijdige vuurschaal perfect beheerst. Van het aansteken en onderhouden van het vuur tot de fijnste baktechnieken en gastronomische tips & tricks.
Wat mag je verwachten?
- De basis: OFYR schoonmaken en vuur maken (houtsoorten, aanmaaktechnieken)
- Technieken: bakken op de OFYR en culinaire tips van de chef
- Genieten: proef alles wat we samen bereiden tijdens een heerlijk buffet
- Extra: neem recepten en handige tips mee naar huis
Op het menu:
Van de OFYR:
- Rib-eye gebakken op rozemarijn
- Op de huid gebakken zeebaars, verder gegaard op hooi
- Gamba’s met gebrande citroen (gepeld)
- Geroosterde groenten
- Schuimende dragon-mayo uit de espuma
Buffet:
- Geroosterde vergeten groenten met limoen
- Mosterdblad, geroosterde venkel, komkommer en kappertjes
- Tomaat in zijn geuren en kleuren met bosui en Thaise basilicum
- Gepofte rode biet met crème van geitenkaas
- Pasta salade met chermoula en gelakte sucrine
- Aardappelsalade met Griekse yoghurt, bieslook en limoen
- Geserveerd met brood, olijfolie en boter
Dessert:
- Gekarameliseerde ananas, schuim van limoen en sorbet van kokos
Ben jij klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?
Schrijf je in en ontdek de magie van OFYR!
.jpg)