Glamoureus het nieuwe jaar in

Glamoureus het nieuwe jaar in

Verzot op warme goud en bruintinten? Schrik je niet terug van een heerlijke portie glitter? En mag het voor jou al eens wat wilder en durf je een dierenprintje aan? Dan is dit thema écht jouw ding. Denk luxueus, opvallend en en glamoureus ten top. Hello Wild Glam!

Helemaal verkocht aan dit thema? Hier alvast onze 11 musthaves:

1. De basis

Voor dit thema is het mixen van kleuren essentieel om een mooi resultaat te bekomen. Denk warme camel en chocolade tonen gemixt met goudtinten. Durf er gerust ook een hint zwart aan toevoegen voor een extra chique uitstraling.

     

 

2. Unleash your inner tiger ;)

Eentje voor de durvers onder ons. Wij vinden hem alvast super. Over een eyecatcher gesproken! En dat voor een zacht prijsje. Een uniek stuk en absolute musthave.

Toch liever iets subtieler? Dan is deze een toppertje:

 

3. Glitter, glitter en euh ja, glitter

Dit is een geweldig takje, vult heel goed in je boom en glittert zo mooi! Bovendien verkrijgbaar in 4 kleuren die wonderwel matchen. Mixen maar!

4. Great Gatsby allure

Dit zijn zo’n mooie ballen: die prachtige zwarte glans afgewerkt met gouden steentjes. Wij zijn fan. Ze hebben bovendien zo’n speciale print, zie je niet vaak. En ze vallen zo prachtig mooi op in je boom. Niet twijfelen, doen! :-)

5. Boa met sterallures

In dit thema gaan we niet voor een gewone boa. Neen, dit thema vraagt om net dat tikkeltje meer. Dus toen we deze kanjer spotten tijdens onze inkooprondes, konden we hem niet laten liggen. Geeft een heel speels en chique effect in je boom. Maar denk ook zeker bij de aankleding van een dressoir, schouwmantel of tafel aan deze boa. Hij buigt heel fijn mee en geeft meteen een instant uitstraling aan je decoratie.

6. Velours amour

Velours of velvet is weer hot en happening! We hebben hele leuke sterren in dit zijdezachte stofje. Ze verzachten je boom en geven het een rijkelijke uitstraling.

  

Liever in een printje? Check deze:

 

7. Natuur met een vleugje goud

Deze boompjes zijn echt toppers voor je tafeldecoratie. We hebben ze in twee maten. Heel leuk om kleine en grote variant te bundelen in je presentatie. Geeft wat speelsheid in je geheel.

8. Let’s get wild. Maar wel zachtjes.

Deze nepbonten vachtjes zijn zo heerlijk zacht en zo veelzijdig. Geeft meteen die extra punch aan je decoratie. Verkrijgbaar in twee maten.

 

9. Eyecatcher van formaat

Deze monsteratak in zacht goud is ronduit prachtig in je boom of in een leuke vaas. Je hebt er niet veel van nodig voor een maximum effect. Een hebbeding met andere woorden.

10. Wereldse hangers

Ze zijn zo leuk, deze hangers. De franjes, de mooie afwerking en die warme tinten.  Bundel ze mooi in je boom voor een optimaal effect.

11. Goud om U tegen te zeggen

Als je dan kiest om maar 1 ding echt in glitter toe te voegen aan je boom, laat het dan alsjeblieft deze hanger zijn. Deze doet je boom echt schitteren en geven het die glamoureuze look die je zo graag wil. Voor ons een basis hanger in dit thema.

Word je helemaal wild van deze decoratie? Bekijk onze video en cruise door onze kerstmarkt!

 

 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!