Waan je in je eigen mountain lodge

Waan je in je eigen mountain lodge

We kunnen dan misschien niet écht op vakantie gegeven Corona, maar dat houdt ons niet tegen om er thuis een heerlijk vakantieoord van te maken. Dompel je onder in de meest gezellige kerstsfeer. Vertoef in je eigen Zwitserse chalet, bedekt met een donzig laagje sneeuw, een heerlijk knisperend haardvuurtje op de achtergrond,, de zachtste plaid en een verrukkelijk kopje chocolademelk. Gezellig samen kerst vieren met prachtige wittinten en warme houttonen. Welkom in Mountain Lodge.

Kriebelt het al? Zin om je huis om te toveren tot de meest knusse chalet?
Hier onze 11 musthaves:

1. De basis leggen

Allereerst starten we met de basis van je mountain lodge boom. Dat betekent je kleurmix bepalen van effen ballen. Wij adviseren een blend van winterwit, zilver en camel. Mooiste is om een mengeling te maken van mat en blinkend. Dit brengt meer speelsheid en diepte in je boom.

   

2. Donzige liefelijkheid

Een witte boa is zo veelzijdig. Niet enkel superleuk in je boom, maar ook prachtig om tussen je tafeldecoratie aan te brengen. Het brengt een bepaalde zachtheid over het geheel en maakt het net dat tikje knusser.

3. Een glitterbommetje van formaat

Een prachtig witte bal van 10cm met een prachtige schakering. De glinstering doet je boom helemaal oplichten. 

Houd je meer van blauwe tinten? Dan raak je zeker verknocht aan deze...

4. Sparkle sparkle

Dit glittertakje is een ware lust voor het oog. Superveelzijdig. Je kan het in je boom gebruiken, maar evenzeer verwerken in je tafeldecoratie of andere decoratie. De prachtige schittering werkt supermooi met warm-witte lichtjes erbij.

5. De natuur in huis halen

Dat doe je met deze prachtige dennenappels. De drie kleuren blenden zo mooi samen en vormen een echte eyecatcher in je boom.

6. Warmte in je boom

Niets zo leuk als wat toffe strikken in je boom. Deze jute strikken met licht besneeuwd effect geven de nodige warmte aan je boom en zorgen voor dat zachte, speelse element. We hebben ze in 2 maten.

 

7. Speelse guirlande

Onderschat de meerwaarde van deze guirlande niet. Hij mag dan fijn zijn, een paar van deze in je boom en je hebt een eyecatcher van formaat. Tip: breng ze wat nonchalent en natuurlijk aan in je boom, dat geeft het allermooiste effect. Deze guirlandes zijn ook top als decoratie voor een raampartij... Lijken prachtige sneeuwvlokjes en sterretjes die neerdwarrelen.

8. Cooooool reindeer

Hoe coooool is dit rendier?! Met leuke boots en bijpassende muts aan en een schittering om u tegen te zeggen. Mag deze pronken tussen jouw kerstdecoratie? Heel leuk te combineren met wat camelkleurige en besneeuwde theelichten.

9. Zacht, zachter, zachtst

Dit thema kan niet zonder een heerlijk zacht nepbonten vachtje. We hebben er zo’n leuke geselecteerd dit jaar. Waar gaat jouw hartje sneller van kloppen: warme camelkleuren in de vorm een bambi print of toch liever een zacht wit/grijs kleuren palet?

We hebben ze bovendien ook nog in een ronde versie, superleuk om op de stoelen of een houten bank je te leggen.

10. Het schattigste huisje

Geef toe, dit is een cutiepie van formaat. Zet dit liefelijke huisje mét verlichting op je vensterbank, wat leuke takjes groen erbij, paar schattige mini boompjes en een paar kaarsjes en je hebt instant gezelligheid in huis. Een toppertje voor maar € 8,95 !

 

11. Sneeuw dat écht oplicht!

Geen winterwit thema zonder sneeuw uiteraard. We pakken graag uit met een nieuwe soort: glow in the dark. Jawel, je leest het goed. Deze sneeuw licht op in het donker. Super leuk met kinderen in huis. 

 

De winterse sfeer in onze mountain lodge al eens opsnuiven? Bekijk onze video!

 

 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!