De najaarsmusthaves volgens onze collega Veerle

De najaarsmusthaves volgens onze collega Veerle

Welke artikelen kunnen niet ontbreken in je winkelmandje deze maand? We vroegen het aan Veerle.

Zij werkt al jaren in ons magazijn als logistiek wonder en pakt heel wat leveringen uit. Ze weet dus perfect wat er allemaal in onze winkels binnenkomt en ziet de nieuwe collecties in primeur.


Haar musthaves voor september zijn:

 

1. SPAAS THEELICHTJES 8u

"Vanaf september kriebelt het echt wel om het binnenhuis super gezellig te maken. Een simpel theelichtje is daarvoor gewoon onmisbaar. Qua theelichtglaasjes wissel ik wat af naargelang het seizoen, maar de theelichtjes zelf koop ik altijd van Spaas. Ik kies dan diegene die 8 uur lang branden, dan heb je er ineens twee avonden plezier van." 

2.MONSTERA MINIMA

"Ik hou ook veel van kamerplanten. Ik help elke week even mee als de nieuwe planten geleverd worden. In september word ik altijd wel verleid om een nieuwe plant toe te voegen aan mijn collectie thuis. Je zit terug wat meer binnen, de kerstboom is nog lang niet aan de orde,...Dus dan trakteer ik mezelf op een nieuwe plant voor binnen. Mijn huidige favoriet is de monstera minima! Die doet het supergoed, is makkelijk qua verzorging en groeit erg snel. 

3. PUZZELTIJD

"Mijn twee kindjes puzzelen graag, dus dat is een perfecte activiteit voor in het najaar. Als het buiten regent of het is al vroeger donker, dan is dit altijd een leuk alternatief voor tv-kijken of computerspelletjes. Ik vind het zelf ook gewoon leuk en gezellig om al die puzzelstukjes op de tafel te zien liggen. En niet onbelangrijk: het houdt hen eventjes zoet dus wat mij betreft...Hoe meer stukjes, hoe liever!

4. HOOI

"We hebben thuis cavia's, dus die leg ik ook graag in de watten. Extra kruidenhooi of af en toe eens een lekkere snack...Zeker nu de temperaturen wat gaan dalen binnenkort, zorg ik ervoor dat onze cavia's extra veel liefde en aandacht krijgen. Ze komen zeker niets tekort!"
 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!