3 tips om er een superleuke vakantie van te maken!

3 tips om er een superleuke vakantie van te maken!

Joepie, het is alweer kerstvakantie! Gezellig samen vieren, leuke activiteiten inplannen: heel wat kinderen hebben hier volop naar uitgekeken. Voor de ouders is het soms wel wat inspiratie zoeken... want hoe leuk die weken vakantie ook klinken, het blijft een uitdaging om entertainment te voorzien. Daarom hebben wij 3 tips voor leuke activiteiten met je kleine spruit! 

1. Bak er wat van!

In onze kookhoek* vind je tal van attributen om koekjes, taarten, cupcakes en andere lekkernijen te bakken. Van XXL kits om een gingerbread man of unicorn te maken tot deegrollen en stempels om de vrolijkste figuurtjes tevoorschijn te toveren. Ben je geen bakwonder? Dan hebben we ook de nodige kookboeken die je stap voor stap begeleiden! 

* een aantal van deze artikelen vind je enkel in Massenhoven

2. Knutselen, knutselen, knutselen

De knutselkits van Djeco zijn origineel, kleurrijk en afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën. Grote stickers op extra dikke vellen voor de allerkleinste vingertjes, plasticinesets, magnetische puzzelspelen, krastekeningen, origamidieren, een doos vol magische trucs... Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het! En nog een meerwaarde: de meeste van deze knutselsets zijn zo simpel dat het écht kinderspel is en je je kinderen dus gerust eventjes alleen kan laten spelen.

3. Puzzelen maar! 

Op een druilerige dag is er niets leuker dan urenlang te puzzelen. Puzzelfanaten kunnen gerust hun hartje ophalen, want in onze winkels vind je een ruim aanbod aan de allerleukste puzzels, in allerlei moeilijkheden. Spring eens binnen in onze tuincentra in Wuustwezel of Massenhoven en ontdek het hele assortiment!

  

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!