5 VAKANTIE MUST HAVES MET DE KIDS VAN ONZE COLLEGA PETER

5 VAKANTIE MUST HAVES MET DE KIDS VAN ONZE COLLEGA PETER

Joepie! De vakantieperiode komt eraan! Heerlijk lange zomerdagen in het verschiet.
Tijd dan ook voor een top 5 absolute must haves voor een topvakantie met de kids dachten we zo. We gingen inspiratie halen bij één van onze collega’s, Peter. Als papa van 4 kinderen, weet hij maar al te goed hoe je je kids heerlijk kan bezighouden

 1. Vier op een rij
  Nostalgie toch?! Maar het blijft een top spel. En nu extra groot in formaat! Gooi om de beurt een fiche in het frame en zorg dat er vier van dezelfde kleur in één lijn liggen. Een geweldig spel dat ten huize papa Peter vaak wordt boven gehaald. 

   
 2. Tuinsproeier
  Met de heerlijke warme zomerdagen in het vooruitzicht is waterpret nooit ver weg. Peter vindt de bloemsprinkler een top aanwinst. Je sluit hem gemakkelijk aan met een normale koppeling op de tuinslang. Naast het besproeien van de tuin, scoort deze sprinkler ook dikke punten bij de kinderen om heerlijk mee te spelen. Het water vliegt in het rond, pret verzekerd! En als je dan toch al aan het kliederen bent met water, haal dan ook ineens de waterballonnen boven voor een heus watergevecht. 
   
 3. Stoepkrijt
  Peter heeft altijd stoepkrijt in huis. Niks zo fijn als de mooiste tekeningen maken en een tekenwedstrijdje aangaan. Doe je ook mee? Maak je mooiste stoepkrijttekening, stuur hem door en wie weet verrassen je wel met een leuke buitenspeelcadeautje. 

   
 4. Eendjes vissen
  Iedereen houdt ervan – eendjes vissen. En nu kan je het ook fijn thuis doen in eigen tuin. Vul een teil met water of drop ze in het zwembad en…. vissen maar! Haal die hengel maar boven. Wie vist er de meeste punten bij elkaar?
   
 5. Moestuinplezier
  Peter is een echte natuurliefhebber. Niets zo fijn als heerlijk in eigen tuin vertoeven en met name in zijn moestuin. De kids doen graag mee. Leuke tip van Peter als je je kinderen wil aanmoedigen om ook te starten met een moestuintje: start klein met een vierkante meter moestuin bak of een verhoogde bak op pootjes van Elho bijvoorbeeld. Leuke groentjes en fruit om mee te starten zijn radijsjes, sla, worteltjes en aardbeien. Die zijn eenvoudig te telen en groeien ook vrij snel. Extra leuk dus voor de ongeduldige tuinierdertjes onder ons. En uiteraard hebben we ook supermooi kindergereedschap en toffe kruiwagens in ons assortiment. Met andere woorden: ze gaan weten wat doen deze zomer! 

En wat is jullie absolute must have deze zomer? 
We zijn reuze benieuwd. Deel het gerust via onze socials
 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!