'Buiten'gewoon kerst vieren

'Buiten'gewoon kerst vieren

Kerst vieren zal iets anders verlopen dit jaar gegeven corona. Reden te meer om je creativiteit boven te halen! Want in de frisse buitenlucht is veel mogelijk! Laten we dit jaar er een buitengewone kerst van maken. We maken het niet alleen extra gezellig in ons eigen huis, maar ook in onze eigen achtertuin. Klaar om te vieren? Hier alvast onze tips voor een buitengewone kerst.

Lichtjes, lichtjes en nog eens lichtjes

Deze donkere dagen vragen om veel lichtjes. Maak het extra gezellig in je tuin met de leukste kerstlichtjes. We hebben ze in allerlei kleuren en maten.

Lekkerrrr warmmmm

Geen winter tuinfeestje zonder een gezellig vuurtje. We hebben een ruim assortiment vuurhaarden in onze winkel waar je ongetwijfeld je gading in vindt. Liever een heater op je terras? We helpen je graag bij het maken van je keuze. Spring eens binnen in onze winkel!

 

Vuurschaal 60cm - 80cm: prijs en beschikbaarheid op aanvraag
Hangende heater Sunred CE11: prijs en beschikbaarheid op aanvraag

Ook aanmaakhout, haardblokken en aanmaakblokjes vind je bij ons. Heb je meteen alles in huis om er een gezellig tuinfeest van te maken.

Sfeermakers

Vlamschalen en zweedse fakkels zijn ultieme sfeermakers in de tuin, maar daarnaast ook lekker praktisch. Ze lichten donkere plekjes op in de tuin en zorgen voor een warm welkom bij je gasten. Een absolute musthave voor een zacht prijsje.

 

Zweedse fakkel: prijs en beschikbaarheid op aanvraag
Citronella vlamschaal: prijs en beschikbaarheid op aanvraag

Marshmallows

Wie tuinfeest en vuur in één zin gebruikt, denkt instant aan..... jawel, hemelszoete marshmallows. Niets zo gezellig als samen een marshmallow roosteren boven het vuur.

XXL marshmallows 500gr: prijs en beschikbaarheid op aanvraag

Winterbbq

Enkel in de zomer barbecuen? Daar doen wij niet aan mee! Barbecuen kan het hele jaar door. We hebben alles in huis voor een overheerlijke winterbbq: de kruidigste vuurkruiden, de lekkerste rubs en de zijdezachtste sauzen om je duimen en vingers bij af te likken.... Wist je dat we ook een uitgebreid assortiment gietijzeren pannen in huis hebben opdat jij de lekkerste stoofpotjes op tafel kan toveren? Ben je trouwens nog op zoek naar een nieuwe barbecue? We helpen je met plezier op weg.

 

BBQ rubs: prijs en beschikbaarheid op aanvraag
Gietijzeren pot met deksel 28cm - 21cm: prijs en beschikbaarheid op aanvraag

De zachtste plaids en vachtjes

Voorzie een paar heerlijk zachte, warme plaids voor je gasten. Gezelligheid ten top. We hebben ze in verschillende kleuren en maten.

Je tuintafel of bankje opfleuren met een zacht vachtje? Ook hierin hebben we een ruime keuze!
 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!