SmokeFire: het nieuwe paradepaardje van Weber

SmokeFire: het nieuwe paradepaardje van Weber

Smaak boven alles, daarmee gingen de ontwikkelaars van Weber aan de slag toen ze deze pelletbarbecue ontworpen. De uitkomst is een prachtige barbecue die het beste van grillen op houtskool én gas combineert.

Sterk staaltje techniek

De SmokeFire is een low & slow smoker en een hoge-hitte barbecue in één. De ingebouwde Responsive-Incline-Drive motor warmt snel op en levert exacte temperaturen van 95°C tot 315°C. Binnenin zit ook een uniek vijzel- en trechtersysteem dat helpt om snel op te warmen en om toevoerstoringen te voorkomen.

De barbecue is vervaardigd uit porselein-geëmailleerd staal en is daardoor roest- en scheurbestendig. Ook werd dit model uitgerust met de iconische Weber Flavorizer Bars die voor een gelijkmatige warmteverdeling zorgt.

De precisie van gas met de authentieke smaak van houtskool

Het moet gezegd dat Weber de voorbije 70 jaar heel wat kennis en ervaring heeft vergaard die mooi verzameld wordt in deze barbecue. Het gebruiksgemak van een gasbarbecue smelt mooi samen met de authentieke rooksmaak van houtskool in één toestel. Het is een plezier om hiermee te grillen.

Door de geïntegreerde smartphonetechnologie ontdek je de SmokeFire en al zijn mogelijkheden in een handomdraai en bereik je in no time de allerbeste barbecueresultaten. Of je nu beginner of een getrainde grillmaster bent.

 

 

De Weber SmokeFire bestaat in twee formaten:

  • SmokeFire Ex4 115 x 76 x 117cm => 1468,95 euro
  • SmokeFire Ex6 145 x 76 x 117cm => 1783,95 euro

Naast deze twee modellen zijn ook alle pellets en toebehoren verkrijgbaar in onze winkels.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!