Onze geschenktips voor lekkerbekken

Mag je aanschuiven bij iemand anders aan de feesttafel? Dan is een kleine attentie misschien wel op z'n plaats! De cadeautjes in deze lijst zijn mogelijke blijmakers voor wie geniet van lekker eten, scroll snel verder!

vlnr:

Herbruikbare rietjes - 11,95 euro

Cocktail hour krijgt een nieuwe dimensie met deze mooie gouden herbruikbare rietjes. In de doos zit ook een handig borsteltje waarmee je ze eenvoudig kan schoonmaken.

Champagneglazen (10st) - 28,95 euro

Champagnepiramide op het feest? Champagnepiramide op het feest! Deze prachtige coupes zijn het perfecte geschenk, en je kan ze onmiddellijk in gebruik nemen tijdens de aperitief! Win-win.

Pannenkoekenshaker - 19,95 euro (promoprijs)

Pannenkoekendeeg maken vraagt wel wat ervaring om klontertjes in het mengsel te voorkomen. In deze shaker mix je in 2 minuten klontervrij pannenkoekendeeg! Elke dag pannenkoekenfeest!

Racletteset - 19,99 euro (promoprijs)

Deze mini racletteset is het perfecte cadeau voor wie van kaas houdt. Het is de ideale combinatie tussen sfeer, gezelligheid én lekker eten.

Veggie ricer - 12,95 euro

Bloemkool, broccoli, wortelen, ... Veggie rijst maken wordt kinderspel met deze handige tool van Lékué. Zijn er foodies in the house?

Glasmarkeerstiften - 6,95 euro

Schrijf de naam van iedere gast op z'n glas of decoreer de borrelglaasjes: de mogelijkheden zijn eindeloos! De inkt is makkelijk afwasbaar.

*De beschikbaarheid van deze artikelen varieert per winkel. Beschikbaarheid op aanvraag.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!