Onze geschenktips voor masterchefs

Topchefs werken het liefst met topmateriaal. We hebben enkele favorieten van onze kwaliteitsmerken verzameld. Met deze cadeaus maak je elke chef blij!

vlnr:

KitchenAid hakmolen - 64,95 euro (promoprijs)

Met deze minirobot mix of hak je voedingswaren in een oogwenk. Hij is ook geschikt om vinaigrettes of sauzen in te mixen!

Peugeot pepermolen set - 45,00 (promoprijs)

Deze chique pepermolen kan als blikvanger mee op de feesttafel! Je kan makkelijk zelf de maalgraad aanpassen, afhankelijk van het gerecht dat je wil kruiden. In dit geschenkpakket zit ook een potje zwarte Tan-Hoi peper, geoogst in Vietnam. Perfect voor op een mooi stuk vlees, vette vis of aardappelen! 

Ovenschaal Pascale Naessens - 99,05 euro

Pascale Naessens by Serax staat voor organische lijnen en natuurlijke materialen. Ze zijn zo mooi dat je ze op tafel wil zetten, zodat je samen met jouw gasten kan genieten van lekker eten én mooi design. 

Dagelijkse Kost broodplank + broodmes - 27,95 euro

Dagelijkse kost bereiden wordt kinderspel met de tips van Jeroen Meus. Met zijn potten, pannen en ander keukgerei wordt het nóg leuker! Deze broodplank werd vervaardigd uit prachtig duurzaam acaciahout. Ben je nog op zoek naar een lekker broodje om hierop te presenteren? Probeer dit recept eens!

*De beschikbaarheid van deze artikelen varieert per winkel. Beschikbaarheid op aanvraag.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!