Onze geschenktips voor interieurliefhebbers

Fotokaders zijn volgens ons helemaal passé. Waar je deze kerst wel mee scoort, zijn leuke accessoires zoals een luxueuze tafellamp of kleinere decoratie als beeldjes en heerlijke geurkaarsen.

vlnr:

Shopper mini - 26,95 euro

Deze herbruikbare compacte (!) tas neem je gegarandeerd overal mee naartoe! Handig als boodschappentas, maar ook om dagelijks je lunchpakket in te vervoeren naar je werk. Topper van (mini)formaat!

Notes geurkaars - 24,95 euro

De kaarsen en geurzakjes van Notes vullen de ruimte met een subtiele heerlijke geur. Het strakke design zorgt ervoor dat deze producten in elk interieur passen. Bovendien schenkt Notes een deel van hun omzet aan een onderwijsprogramma voor vrouwen en meisjes in ontwikkelingslanden. 

Fluwelen aapje - 15,99 euro

Velvet is hot! En dit schattige aapje is onmisbaar in elk interieur, toch? 

Gouden palm tafellamp - 99,00 euro

Doe eens een blikvanger cadeau! Deze gouden palm is ongetwijfeld hét gespreksonderwerp van de avond.

Kletspot - 14,95 euro

Ook zonder gouden tafellamp kan je het gesprek op gang brengen. Met deze kletspot haal je samen mooie herinneringen op. Perfect voor familieleden met veel levenservaring! 

Kletsdoos (uitbreiding kletspot) - 9,95 euro

Nóg meer babbelpret? Met deze uitbreiding ben je uren zoet. Dankzij het handige formaat kan je dit doosje ook meenemen op vakantie.

Gouden aapje (muurdeco) - 29,95 euro

Past perfect op de kast, maar kan ook aan de muur bevestigd worden. Aan z'n gekrulde staart kan je bijvoorbeeld een lichtsnoer ophangen, van een originele leeslamp gesproken!

*De beschikbaarheid van deze artikelen varieert per winkel. Beschikbaarheid op aanvraag.

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!