Verrassende bloemencadeaus voor Moederdag

Verrassende bloemencadeaus voor Moederdag

In Antwerpen en omstreken wordt Moederdag gevierd op 15 augustus. Het is dus weer hoogtijd om mama eens goed te verrassen! Vind je een mooie ruiker bloemen toch niet speciaal genoeg? Toon mama dan dat je haar graag ziet met een origineel bloemencadeau.

Bloemenstempels

Een boeket is prachtig, maar na verloop van tijd zal het toch verwelken. Maak een leuk knutselwerk met behulp van mama's lievelingsbloem. Neem papier en een potje verf. Dompel de knop van de bloem onder in de verf en gebruik hem als stempel. Hang dit originele kunstwerk op in een mooi fotokader en mama zal er zeker heel blij mee zijn!

Bloemenparadijs

Koop niet zomaar een boeket, maar maak van de woonkamer een echt bloemenparadijs. Maak een mooie combinatie met de lievelingsbloemen van jouw mama en verspreid deze over de hele woonkamer. Zet ze in verschillende kleine vaasjes, kannetjes of potjes. Het hele huis is meteen gevuld met een heerlijke bloemengeur en je krijgt het gevoel dat je midden in het boeket zit.

Bloemenslingers

Organiseer je een lekker etentje voor je mama, oma of schoonmoeder? Hang boven de tafel een zelfgemaakte bloemenslinger op. Zo’n bloemenslinger is heel makkelijk te maken. Je kiest de favoriete bloemen uit van jouw mama en je knoopt deze ondersteboven vast aan een lang touw. Laat telkens een halve meter tussen twee bloemen. Hang de slinger op en de hele kamer ziet er meteen feestelijk uit. Deze bloemen zullen natuurlijk niet al te lang meegaan aangezien ze niet in het water staan. Als je ze een tijd laat hangen kan je ze wel nog gebruiken als droogbloemen.

Bloemenabonnement

Verras mama niet enkel op Moederdag zelf, maar toon haar doorheen het hele jaar wat ze voor je betekent. Geef haar met Moederdag een boeketje met een bloemenabonnement. Bestel jouw bloemenabonnement in onze bloemenwinkel te Massenhoven of Wuustwezel. Je kan zelf het aantal, het bedrag en de ophaal- of leverdata kiezen van de verschillende boeketten.

Een gezellige tijd samen

Het mooiste geschenk dat je mama kan geven is je tijd. Benadruk op Moederdag zoveel mogelijk dat je haar graag ziet en beleef samen een mooie dag. Zet deze speciale dag goed in met een heerlijk ontbijt. Reserveer tijdig jouw plekje voor ons Moederdagontbijt op woensdag 15 augustus, de plaatsen zijn beperkt.

Bezoek de webshop

Bestel nu jouw Kadobon

Bestel nu jouw Rijmenants Kadobon online!