5 voordelen van een robotmaaier

5 voordelen van een robotmaaier

Tijdens de zomermaanden is een robotmaaier de beste vriend van jouw gazon. En van jou natuurlijk. Want wanneer het zonnetje schijnt wil je van je tuin genieten en niet lopen zwoegen met een grasmaaier. Met een robotmaaier bespaar je niet alleen tijd en moeite, hier zijn nog 5 voordelen van een robotmaaier:

  1. Met een robotmaaier heb je geen grasafval. De fijne grasresten blijven liggen als natuurlijke meststof voor jouw gazon. Zo wordt het mooi, groen én gezond! Bovendien heb je ook geen last meer van onkruid of mos.
  2. Je hebt je handen lekker vrij. Zo kan je wat extra klussen in de moestuin of gewoon genieten van een heerlijke barbecue. De discussie over wie wanneer het gras moet afrijden is ook verleden tijd.
  3. Als je het gaat uitrekenen op jaarbasis, is een robotmaaier goedkoper dan een klassieke grasmaaier.
  4. Het gras afrijden in de regen? Dat doet niemand graag. Maar de robotmaaier van Gardena vindt dat helemaal niet erg. Hij rijdt rustig rond in alle weersomstandigheden en enkel wanneer het moet. Hij past zijn maaifrequentie aan aan de groeisnelheid van jouw gazon!
  5. Bovendien krijg je nog tot 31 december 2018 de installatie van jouw Gardena Robotmaaier er gratis bij!

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van een robotmaaier? Spring snel binnen in ons tuincentrum te Massenhoven of Wuustwezel en vraag meer uitleg aan één van onze medewerkers.

Tags:
Bestel nu jouw Kadobon

Bestel nu jouw Rijmenants Kadobon online!