Stylingtips voor een zomers tuinfeest

Stylingtips voor een zomers tuinfeest

“Met deze stylingtips maak je snel en simpel zelf een stijlvolle aankleding voor je zomerse tuinfeest!”

Tip 1

Groen op tafel is altijd sfeervol. Wij hebben hier een eenvoudige cilindervaas omgetoverd tot groendecoratie. Wikkel een klokjesbloem in een groot stuk platmos en bind het platmos vast met een stuk stoer touw.

Tip 2

Stem servies en tafel aankleding op elkaar af qua kleurstelling dan krijg een harmonieuze look. Gebruik een boomstamschijf als onderbord. Rol bestek in een servet en decoreer met een takje gipskruid en een houten bloemdecoratie. Bind het geheel samen met een touwtje.

Tip 3

Hang boven de tafel een tak op en decoreer met houten hangers, minivaasjes met snijbloemen en plantjes. We hebben een kokedama (=trend: zwevende planten) gemaakt van een gerbera. Rol de plant (zonder pot) in platmos en bind stevig af met binddraad. Hang de kokedama daarna op. 

Tip 4

Maak deze sfeervolle lantaarn door een cilindervaas te vullen met een laag schelpenzand en plaats daarin een bundel dinerkaarsen. Bind de dinerkaarsen bij elkaar met een mooi stuk schors en een touwtje en je hebt een unieke feestlantaarn.

Tip 5

Kleed je feestlocatie aan met takken waaraan je eenvoudige glazen flessen bevestigd met een touwtje. Vul de flesjes met frisse witte zomerbloemen en groen en zet er zoveel neer als nodig. Waar is dat feestje? Hier!

 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!