Donkere dagen? Meer gezelligheid!

Donkere dagen? Meer gezelligheid!

Het wordt weer sneller donker en dat is toch altijd weer even wennen. Maak het daarom extra gezellig binnen én buiten en skip die winterdip.  Wij delen alvast graag onze tips & tricks: van partylights, kerstverlichting, kaarsen tot een knisperende vuurhaard. We hebben alles in huis om er een sfeervol najaar van te maken binnen én buiten.

1. PARTYLIGHTS

Licht is een ultieme sfeerschepper. Fleur daarom je wintertuin op met partylights. Het geeft een gezellige gloed in je tuin en verbindt je huis en tuin zo mooi met elkaar. We hebben een ruim assortiment partylights waar je vast en zeker je gading in vindt. 

2. KERSTVERLICHTING

Het najaar is hét moment om de kerstverlichting boven te halen. En dan hebben we het niet enkel over de lichtjes voor je kerstboom. Denk ook eens aan een leuke netverlichting om over je haag  te plaatsen of toffe icicles lights voor aan je dakgoot. Instant sfeermakers
 
3. GEZELLGHEID BEGINT BIJ DE VOORDEUR

Fleur je voordeur op met een leuke krans met lichtjes of een mooie lantaarn.  En waarom ook geen leuke conica in pot of mand (met lichtjes) aan de deur? En wist je dat we ook een ruim assortiment buitenmatten hebben om je voordeur mee op te vrolijken? En jaaaa… ook matten in toffe kerstmotiefjes! Wedden dat je gasten zich meteen thuis voelen?

4. DENK OOK AAN DE RAMEN 

Ook je ramen verdienen een sfeerupgrade. Zo hebben we superleuke raamstickers en sjablonen om de ramen mee op te vrolijken. Of ga voor een mooie guirlande rond het raam met een leuke decoratieve verlichting en de mooiste hangers.
Liever iets strakker? Dan hebben we een ruime keuze in verlichte sterren om voor het raam te hangen. Leuk van binnen én van buiten. Dubbel zo gezellig!

5. VLAMMETJES

Een wintertuinfeest gepland? Denk dan zeker ook aan gezelligheid van vlammetjes.  Plaats een vuurhaard op je terras, verlicht je tuinpad met vlamschalen of fakkels en plaats een decoratieve lantaarn met kaarsjes op je tuintafel.  

Wist je dat we ook toffe Zweedse fakkels in ons assortiment hebben? 
En wie vuur buiten zegt, zegt ook….mmmm… marshmallows. En ja hoor, ook die hebben we in huis. Genieten geblazen! 

Liever geen gedoe met hout? Ontdek dan ons assortiment van CosiFires. Zo hebben we prachtige vuurtafels en superleuke, moderne tafelmodelletjes op gas voor instant sfeer én warmte!

6. KNUSSE DEKENTJES  EN CHOCOLADEMELK

Niets zo heerlijk als lekker buiten bij het vuur met een dekentje en een kop hete chocolademelk.

Bij ons vind je dan ook de zachtste plaids en tofste kussens die perfect aansluiten bij jouw stijl. Schakel gerust de hulp in van onze medewerkers voor een gedurfde combinatie. En ook voor de chocolademelk ben je bij ons aan het juiste adres. Nu enkel nog kiezen tussen al die heerlijke smaken
 

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!