Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Indische Alruinwortel, familie van de Berberidaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Direct zonlicht op het blad kan voor problemen zorgen. Zorg dus voor gefilterd licht door haar in de schaduw van bomen of heesters te plaatsen, maar niet te dicht erop. Deze plant is goed te combineren met 'bosrandplanten' op een vochthoudende bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Indische Alruinwortel.

Ben je op zoek naar Podophyllum hexandrum 'Majus'? De Podophyllum hexandrum 'Majus' is ook wel bekend als Indische Alruinwortel. Deze Berberidaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Indische Alruinwortel is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Podophyllum hexandrum 'Majus'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Indische Alruinwortel Wetenschappelijke naam: Podophyllum hexandrum 'Majus' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Podophyllum Familie: Berberidaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!