Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bamboe, familie van de Poaceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 150 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Bamboe.

Ben je op zoek naar Pleioblastus auricomus? De Pleioblastus auricomus is ook wel bekend als Bamboe. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Bamboe is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Pleioblastus auricomus? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Bamboe Wetenschappelijke naam: Pleioblastus auricomus Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Pleioblastus Familie: Poaceae Bloemkleur: Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochthoudend
  • Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 150
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!