Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chinese klokjesbloem, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Chinese klokjesbloem.

Ben je op zoek naar Platycodon grandiflorus 'Mariesii'? De Platycodon grandiflorus 'Mariesii' is ook wel bekend als Chinese klokjesbloem. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Chinese klokjesbloem is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Platycodon grandiflorus 'Mariesii'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Chinese klokjesbloem Wetenschappelijke naam: Platycodon grandiflorus 'Mariesii' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Platycodon Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!