Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Plagiorhegma, familie van de Berberidaceae. De bloemkleur is lichtblauw en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Daarnaast moet de bodem vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Plagiorhegma.

Ben je op zoek naar Plagiorhegma dubium? De Plagiorhegma dubium is ook wel bekend als Plagiorhegma. Deze Berberidaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 20 centimeter. De Plagiorhegma is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Plagiorhegma dubium? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Plagiorhegma Wetenschappelijke naam: Plagiorhegma dubium Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Plagiorhegma Familie: Berberidaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!