Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Karmozijnbes, familie van de Phytolaccaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 90 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 130 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Karmozijnbes.

Ben je op zoek naar Phytolacca clavigera? De Phytolacca clavigera is ook wel bekend als Karmozijnbes. Deze Phytolaccaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 130 centimeter. De Karmozijnbes is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Phytolacca clavigera? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Karmozijnbes Wetenschappelijke naam: Phytolacca clavigera Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Phytolacca Familie: Phytolaccaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 130 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!