Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Westerse karmozijnbes, familie van de Phytolaccaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Solitairplant.
Deze plant heeft een opvallende vorm welke gezichtsbepalend en sfeerbepalend kan zijn voor de tuin. Daardoor soms wat lastig te combineren. Verlangt een zonnige tot licht beschaduwde plek en een vochthoudende tot (af en toe) vochtige bodem. De plant heeft een karakteristieke vorm. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Westerse karmozijnbes.

Ben je op zoek naar Phytolacca americana? De Phytolacca americana is ook wel bekend als Westerse karmozijnbes. Deze Phytolaccaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Westerse karmozijnbes is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Phytolacca americana? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Westerse karmozijnbes Wetenschappelijke naam: Phytolacca americana Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Phytolacca Familie: Phytolaccaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!