Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Indische karmozijnbes, familie van de Phytolaccaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Indische karmozijnbes.

Ben je op zoek naar Phytolacca acinosa? De Phytolacca acinosa is ook wel bekend als Indische karmozijnbes. Deze Phytolaccaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Indische karmozijnbes is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Phytolacca acinosa? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Indische karmozijnbes Wetenschappelijke naam: Phytolacca acinosa Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Phytolacca Familie: Phytolaccaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!