Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kaapse fuchsia, familie van de Scrophulariacea. De bloemkleur is zachtgeel en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze halfheester of dwergheester verdraagt vrij droge bodems en kan ook gebruikt worden als accentplant in de border. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kaapse fuchsia.

Ben je op zoek naar Phygelius aequalis 'Yellow Trumpet'? De Phygelius aequalis 'Yellow Trumpet' is ook wel bekend als Kaapse fuchsia. Deze Scrophulariacea heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Kaapse fuchsia is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Phygelius aequalis 'Yellow Trumpet'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kaapse fuchsia Wetenschappelijke naam: Phygelius aequalis 'Yellow Trumpet' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Phygelius Familie: Scrophulariacea Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!