Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Duizendknoop, familie van de Polygonaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met oktober. De bladeren zijn purper+zilvergrijs en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. Bodemwensen heeft ze nauwelijks. Ze doet het zelfs goed in voedselarme, vrij droge bodems, waarin ook nog eens veel boomwortels voorkomen. Kan zich sterk uitzaaien als de omstandigheden juist zijn. In dat geval is uitzaaien te voorkomen door bv. de uitgebloeide bloemen te verwijderen.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Duizendknoop.

Ben je op zoek naar Persicaria microcephala 'Jade Dragon'? De Persicaria microcephala 'Jade Dragon' is ook wel bekend als Duizendknoop. Deze Polygonaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Duizendknoop is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Persicaria microcephala 'Jade Dragon'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Duizendknoop Wetenschappelijke naam: Persicaria microcephala 'Jade Dragon' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Persicaria Familie: Polygonaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Grijs, Paars Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!