Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Duizendknoop, familie van de Polygonaceae. De bloemkleur is rood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 65 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Duizendknoop.

Ben je op zoek naar Persicaria amplexicaulis 'Inverleith'? De Persicaria amplexicaulis 'Inverleith' is ook wel bekend als Duizendknoop. Deze Polygonaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Duizendknoop is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Persicaria amplexicaulis 'Inverleith'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Duizendknoop Wetenschappelijke naam: Persicaria amplexicaulis 'Inverleith' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Persicaria Familie: Polygonaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!