Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Lampenpoetsergras, familie van de Poaceae. De bloemkleur is bronsgroen en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Lampenpoetsergras.

Ben je op zoek naar Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny'? De Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny' is ook wel bekend als Lampenpoetsergras. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Lampenpoetsergras is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Lampenpoetsergras Wetenschappelijke naam: Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Pennisetum Familie: Poaceae Bloemkleur: Bruin, Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!