Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Waterlelie, familie van de Nymphaeaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Waterplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de watertuin om bijvoorbeeld zuurstof in het water te brengen of voor schaduw te zorgen op het wateroppervlak. Wortelt in de grond en komt met het blad boven water. Deze plant leeft in water met een diepte tot ongeveer 150 cm. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Waterlelie.

Ben je op zoek naar Nymphaea 'Attraction'? De Nymphaea 'Attraction' is ook wel bekend als Waterlelie. Deze Nymphaeaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 25 centimeter. De Waterlelie is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Nymphaea 'Attraction'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Waterlelie Wetenschappelijke naam: Nymphaea 'Attraction' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Nymphaea Familie: Nymphaeaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Wintergroen: Nee Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!