Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kattenkruid, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is zachtroze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn grijs en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kattenkruid.

Ben je op zoek naar Nepeta grandiflora 'Dawn to Dusk'? De Nepeta grandiflora 'Dawn to Dusk' is ook wel bekend als Kattenkruid. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Kattenkruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Nepeta grandiflora 'Dawn to Dusk'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kattenkruid Wetenschappelijke naam: Nepeta grandiflora 'Dawn to Dusk' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Nepeta Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!