Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Maskerbloem, familie van de Scrophulariacea. De bloemkleur is oranje en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Maskerbloem.

Ben je op zoek naar Mimulus 'Orange Glow'? De Mimulus 'Orange Glow' is ook wel bekend als Maskerbloem. Deze Scrophulariacea heeft een maximale hoogt van ongeveer 25 centimeter. De Maskerbloem is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Mimulus 'Orange Glow'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Maskerbloem Wetenschappelijke naam: Mimulus 'Orange Glow' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Mimulus Familie: Scrophulariacea Bloemkleur: Oranje
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 25
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!